BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Sneakers

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

Med et par gode sneakers fra Chopin på fødderne, kan du gøre din hverdag mere festlig og forkæle dine fødder med komfortable og moderigtigt fodtøj.

Forkæl fødderne med et par gode sneakers

Inden for de seneste mange år har sneakers fået en renæssance på modescenen. Før i tiden var de smarte, ergonomiske sko noget, som man primært fandt inden for sportsverdenen. Her havde skoene til formål at hjælpe sportsfolk med at præstere bedre, beskytte foden og optimere udøvelsen af sportsgrenen.

Men nu er sneakers blevet for alle. Rigtig mange unge mennesker går næsten ikke i andet, og derfor er der blevet sat et stadig større fokus på design, snit og farver. Denne type af sko er derfor langt fra noget kedeligt sportsudstyr, men derimod noget, man kan lave et statement med.

Sneakerens funktion er i høj grad todelt. Samtidig med at den er enormt lækker rent visuelt, og man kan sende signaler med farve- og modelvalg, så er den også god for fødderne. De fleste mennesker går rigtig meget hver dag, og det er derfor en god idé med ordentligt modetøj og fodtøj.

Sneakers er designet på en måde, så de leverer støtte og komfort til fodsåler, ankler og svang. Derfor kan man have dem på mange timer i træk, uden at blive træt i fødderne eller få ondt.

De bedste sneakerbrands

Hos os finder du et udvalg af nogle af markedets absolut bedste sneakers. Disse sneakers er fremragende eksempler på det forrygende samarbejde mellem æstetik og praktikalitet, og derfor bør de finde en plads på enhver kvindes skohylde.

Men hvilke mærker kan du få her hos Chopin? Der er flere mulige udbydere at vælge imellem her. Eksempelvis Via Vai, som er en designer med stor diversitet. Herfra kan man både få lækre støvler, sandaler, og ikke mindst sneakers. Via Vai bygger på gode italienske traditioner for skodesign, og man kan derfor være helt sikker på, at kvaliteten altid er i top.

Phillip Hog præsenterer en linje af mere simple og sjove sneakers. Disse sko er mindre fokuserede på ergonomi, og mere på lækkert design og et unikt stiludtryk. Et af kendetegnene er de tykke, hvide såler, som giver disse sneakers et ungt og frisk udtryk.

Til sidst kan du hos Chopin også finde et stort udvalg af sneakers fra New BalanceNew Balance er en yderst populær udbyder af sneakers. Deres sko har i de seneste år oplevet stor popularitet, og er efterhånden nået op på siden af giganter som for eksempel Nike og Adidas.

Brug sneakers til festen

For mange er sneakers noget, der i høj grad forbindes med praktiske gøremål og hverdag. Men inden for de seneste år er der faktisk sket et skred i den måde, som særligt den unge generation bruger denne type af sko på. For nu er sneakers ikke nødvendigvis længere forbundet med det kedelige og praktiske.

Tværtimod kan de være festlige, og faktisk være med til at pifte ethvert outfit op. Sneakers med et sjovt mønster, en anderledes farve eller en festlig detalje kan være det, som sætter prikken over i’et på den flot kjole eller et par lækre bukser.

Når du vælger dine sneakers hos Chopin, skal du derfor ikke kun gå efter det, som du synes fungerer bedst for dine fødder. Du skal også vælge det, som du synes ser fedest ud, og som du kan se dig selv komme til at gå i regelmæssigt og ved flere forskellige lejligheder.

Føler du dig god tilpas i dine sneakers, så vil de nemlig kunne være dine trofaste følgesvende til både hverdag og fest. Hos Chopin udbyder vi de bedste af de bedste sneakers, og hvis du tilvælger et par sko fra os tilvælger du derfor også kvalitet og holdbarhed.