BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Sko

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

Her hos Chopin finder du moderigtige sko til kvinder. Se hele udvalget i butikken

Stort udvalg af damesko online

Her hos Chopin fører vi et bredt og alsidigt udvalg af fodtøj, men samtidig er det også mærker, som du ikke finder hvor som helst. I vores sortiment varierer skoene både i forhold til materialevalg, design og smukke farver. Du finder blandt andet komfortable New Balance sneakers, eller vores lækre ’Unnamed boots’ som er klassiske med en lille smule hæl.

Vi har med garanti fodtøj der matcher dig til enhver lejlighed. Hvad enten det er til jobbet, festen eller noget helt andet. Hos Chopin har vi udvalgt de brands, som vi ikke mener at du skal være foruden. Det er derfor et sortiment der byder på moderigtige og unikke sko fra nogle af de lækreste brands, heriblandt Via Vai, Birkenstock og Philip Hog og mange flere.

Ønsker du ikke at finde dine sko på nettet, så er du også mere end velkommen til at besøge butikken og prøve skoene på, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får det helt rigtige fodtøj med hjem.