FRI FRAGT OVER 499 MED POSTNORD    •   DINE JULEGAVER KAN BYTTES    •   LEVERING 1-2 DAGE    •   FÅ OP TIL 200KR. I RABAT.

Returnering

HVORDAN RETURNERER JEG?

I pakken fra os modtog du en returvejledning med en returformular på bagsiden som du skal udfylde og vedlægge i din returpakke til os.

Herunder kan du, via vores returportal, bestille en billigt track & trace returlabel til kun 40kr. Den er foradresseret til os. Du modtager samtidig Returformularen der skal udfyldes og vedlægges i din returpakke.

Vores returportal via Shipmondo er blot et tilbud til dig. Uanset hvilken returform du vælger, anbefaler vi at pakken sendes forsikret, med track & trace, at varerne er indpakket pænt og beskyttet. Som afsender har du ansvaret for pakken og at varerne fremkommer til os ubeskadiget på adressen. Bliver din returpakke forsinket under leveringen, skal du derfor kontakte Shipmondo og fragtfirmaet..

Benytter du vores returportal koster det kun 40kr.

Denne returlabel er specielt lavet med levering til Chopin. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at levere den i butikken på Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund hvis du har den mulighed.

Du skal blot sende pakken fra en DAO pakkeshop i Danmark. Returneringen skal være inde for fortrydelsesretten og varerne købt hos os. Uanset leveringstype, anses returforsendelsen ikke for leveret før den er leveret mod underskrift fra os. Vores adresse er en erhvervsadresse og pakken skal sendes som en erhvervspakke. Se herunder hvordan du returnerer...

Køb en returlabel her

 

 

 

 

DU RETURNERER SÅLEDES...

  1. Først er det en god idé at give os besked evt. på email på kundeservice@chopin.dk hvilken ordre herunder hvilke varer du fortryder.
  2. Bestil din returlabel herover hvis du ønsker at benytte vores returportal. Du modtager hutigt herefter en email med en returlabel samt en Returformular.
  3. Udfyld denne Returformular og vedlæg den i pakken sammen med de varer du fortryder. Husk at lægge dem pænt sammen.
  4. Påfør din returlabel eller påfør den labelless kode på pakken af hensyn til miljøet.
  5. Bestilles returlabel via vores portal er vores modtageradresse allerede påført den tilsendte pakkelabel eller i den labelless kode. Benytter du anden retur end vores returportal sender du din pakke til CHOPIN, Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund.
  6. Du finder din Postnord pakkeshop her og DAO pakkeshop her.
  7. Har du benyttet vores returportal kan du tracke din pakke her »

 

JULEN 2019
Du kan fra den 29. november (Black Friday) købe dine julegaver på chopin.dk med bytte- og returret til og med lørdag den 4. januar 2020. Den 4. januar skal din returpakke senest være modtaget af os.

Skal din handel, eller en del af din handel, være en julegave til juleaften skal du sikre dig at vi får denne besked ved at sætte "X" i boxen "Indpakket julegave med udvidet returret til og med d. 4. januar 2020. Kr. 15,00" i checkout.

VI MODTAGER IKKE...

1. returvarer leveret på efterkrav eller sendt uden omdeling. Uanset valgte leveringmetode skal returpakken leveres på vores adresse mod underskrift.(Se p.3)
2. returvarer sendt udenfor EU, da varerne pålægges fortoldnings gebyr til opkrævning hos modtager! Disse nægtes modtaget!
3  returvarer sendt med DAO365 privatlevering. BEMÆRK! Denne leveringstype kan IKKE bruges da vi er en erhvervsadresse, 

  

EKSTRAORDINÆR RETUROMKOSTNING

I tilfældet af du står med en ekstraordinær returomkostning som du ikke er skyld i, som f. eks at vi har fået leveret et forkert produkt til dig så godtgører vi selvfølgeig returbeløbet, dog max. 40kr. Du har nemlig altid den returmulighed. Sender du et andet produkt retur som du blot fortryder er det ikke en ekstraordinær returomkostning og du får derfor ikke godtgjort de 40kr.

TILBAGEBETALING PÅ ALM. RETURVARER

Når varen modtages bliver den gennemgået og vurderet til gensalg og du får tilbagebetalt det beløb du indbetalte til os ved købet. Vær opmærksom på, at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varen vurderes at være værdiforringet. Ved for sen returnering eller det kan være fordi du har haft taget varen i brug eller den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Returbeløbet tilbageføres oftest inden for 3 - 5 dage efter modtagelsen af din returpakke. Dette skal du læse mere om under fortrydelsesretten.

Bemærk at dyrere tilvalg ikke refunderes ved retur.
Vores standard levering er PostNord Mypack Collect. Denne mulighed er gratis og kan altid benyttes. Vælger du ved købet anden levering end denne standardlevering betragtes dette som tilvalg og disse tilvalg refunderes derfor ikke ved returnering. Ved delvis fortrydelse af din handel refunderes der ingen leveveringsomkostninger eller gebyrer.

Jvf. lov om onlinehandel skal en evt. tilbagebetaling ske på det betalingskort eller via den betalingsform du benyttede ved handlen. Så har du eksempelvis benyttet Mastercard til betalingen sker tilbagebetalingen på samme Mastercard, og ikke din bankkonto. Har du benyttet Paypal sker tilbagebagebetaling ligeledes tilbage til Paypal.

 

RETURNERING OG BYTTE I BUTIKKEN

Du kan inden for fortrydelsesretten returnere din pakke i butikken inden for åbningstiden eller du kan bytte til andre varer i butikken. Returnerer du et onlinekøb i butikken skal du medbringe en kopi af din handel samt din udfyldte returseddel så ekspedienten kan modtage din retur. For returbeløbet kan du frit bytte til andre varer i butikken. Ønsker du blot at returnere skal du være opmærksom på at udbetaling ikke sker kontant ved kassen, da tilbagebetaling skal ske på det betalingskort eller den betalingsform du benyttede ved handlen. Du modtager derfor senere en email om overførsel af returbeløbet.

 

HVIS DU IKKE AFHENTER DIN PAKKE

Pakker der ikke afhentes bliver af pakkeshoppen aut. sendt tilbage til os efter en periode på ca. 14 - 17 dage alt efter PostNord.

Vær opmærksom på at man ikke kan fortryde sin handel ved ikke at afhente pakken fra pakkeshoppen. Selvom pakken er sendt tilbage til os og evt. i vores besiddelse er pakken stadig købers ejendom. Når pakken returneres af pakkeshoppen til afsender påløber der returomkostninger af 55.- Hvis du ønsker at afhente din pakke skal du derfor betale 55.- ved afhentningen. Ønsker man fremsendt sin pakke igen skal køber betale for genfremsendelsen også på 55.- i alt 110.-

Har køber ikke afhentet sin pakke eller betalt de 110.- for genfremsendelsen inden 60 dage fra bestillingsdagen vil pakken blive destrueret eller doneret væk.