BÅDE BUTIK OG WEBSHOP HAR ÅBEN   •   FÅ FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499

Returnering

HVORDAN RETURNERER JEG MIT ONLINEKØB?
Ønsker du at fortryde noget fra din handel og deraf returnere, så følg blot vejledningen med de 5 punkter herunder og husk at du først og fremmest, altid er velkommen til at levere din returpakke i butikken i Charlottenlund hvis du har den mulighed. Læs mere om "returnering og bytte i butikken" i punktet længere nede.

Ønsker du at sende, har du herunder mulighed for at bestille en billig retur pakkelabel til kun 39.- gennem os. Den kan kun benyttes til varer købt på chopin.dk og det er kun såfremt fortrydelsen sker inden for 14 dage fra fakturadato. Prisen er gældende for op til 2 kg. Vi vedlægger IKKE en fysisk returlabel i din pakke af hensyn til miljøet. Vi vedlægger derfor så lidt papir og udskrifter i din pakke som muligt af hensyn til miljøet. Den kan nemt bestilles online såfremt man ønsker en.

Vores retur er i øvrigt blot et tilbud til dig. Uanset hvilken returform du vælger, anbefaler vi at pakken sendes forsikret, med track & trace, at varerne er indpakket pænt og beskyttet. Som afsender har du nemlig ansvaret for pakken og at varerne fremkommer til os ubeskadiget på adressen. Bliver din returpakke forsinket under leveringen, skal du derfor kontakte det fragtfirma du valgte til leveringen.

Vælger du vores retur til 39.- er den specielt lavet med levering adresseret til os. Du skal blot sende pakken fra en PostNord pakkeshop i Danmark.

 

DU RETURNERER SÅLEDES...

1.)
Før du sender er det en god idé at give besked om hvilken ordre og hvilke produkter du fortryder. Dette kan du gøre her og samtidig bestille en billig returlabel. Fortryd og bestil evt. en billig retur  »

2.)
Udfyld Returformularen korrekt og vedlæg den i pakken sammen med de varer du fortryder. Det er meget vigtig at vedlægge ordrenummer, så at identificering af din returpakke er mulig. Returformularen er også vedhæftet din faktura. Husk at lægge varerne pænt sammen, da du har ansvaret for din returforsendelse.

3. A.)
Har du bestilt din retur pakkelabel gennem os, så modtog du denne via e-mail fra Shipmondo. Denne pakkelabel påføres returpakken. Det er MEGET vigtigt du fjerner eventuelle tidligere stregkoder der er på pakken. Vores modtageradresse er allerede påført. Du er nu klar til at sende.

3. B.)
Har du valgt egen returform påføres returpakken din pakkelabel og du sender den til vores erhvervsadresse. CHOPIN, Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund, ref: Returafdelingen. Du er nu klar til at sende.

4. )
Benytter du vores returlabel så sender du den fra en Postnord pakkeshop. efter eget valg.

5.)
Når din returpakke med vores returlabel er afsendt kan du tracke din pakke her »

 

Køb en returlabel her

 

 

 

BENYTTELSE AF VORES POSTNORD RETUR PAKKELABEL
Må kun benyttes ved almindelig fortrydelse og retur inden for 14 dage fra fakturadato. Den koster kun 39.- såfremt din pakke vejer under 2 kg. Overstiger vægten de 2 kg. koster vores pakkelabel 10.- yderligere for hvert kg. den overstiger. Den er med track & trace og forsikret i henhold til PostNord´s betingelser. Den er foradresseret til os. 

 

SENDER DU SELV SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ AT VI IKKE MODTAGER...
1. returvarer leveret på efterkrav eller sendt uden omdeling. Uanset valgte leveringmetode skal returpakken leveres på vores adresse.
2. returvarer sendt udenfor EU, da varerne pålægges fortoldnings gebyr til opkrævning hos modtager! Disse nægtes modtaget!
3  returvarer sendt med DAO365 privatlevering. BEMÆRK! Denne leveringstype kan IKKE bruges da vi er en erhvervsadresse, 

  

EKSTRAORDINÆR RETUROMKOSTNING
I de tilfælde du står med en ekstraordinær returomkostning som du ikke er skyld i godtgører vi selvfølgeig returbeløbet, dog max. 39.- Returen er ikke ekstraordinær såfremt du alligevel skal sende retur bl.a. i.f.m. almindelig fortrydelsesret o.l.

 

TILBAGEBETALING PÅ ALM. RETURVARER
Når varen modtages bliver den gennemgået og vurderet til gensalg og du får tilbagebetalt det beløb du indbetalte til os ved købet. Vær opmærksom på, at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varen vurderes at være værdiforringet. Ved for sen returnering eller det kan være fordi du har haft taget varen i brug eller den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Returbeløbet tilbageføres oftest inden for 5 hverdage efter modtagelsen af din returpakke. Dette skal du læse mere herom under fortrydelsesretten.

Bemærk at dyrere tilvalg ikke refunderes ved retur.
Vores standard levering er PostNord Mypack Collect. Denne mulighed er gratis og kan altid benyttes. Vælger du ved købet anden levering end denne standardlevering betragtes dette som tilvalg og disse tilvalg refunderes derfor ikke ved returnering. Ved delvis fortrydelse af din handel refunderes der ingen leveveringsomkostninger eller gebyrer.

Jvf. lov om onlinehandel skal en evt. tilbagebetaling ske på det betalingskort eller via den betalingsform du benyttede ved handlen. Så har du eksempelvis benyttet Mastercard til betalingen sker tilbagebetalingen på samme Mastercard, og ikke din bankkonto. Har du benyttet Paypal sker tilbagebagebetaling ligeledes tilbage til Paypal.

 

RETURNERING OG BYTTE I BUTIKKEN
Du kan inden for fortrydelsesretten returnere din pakke i butikken inden for åbningstiden eller du kan bytte til andre varer i butikken. Returnerer du et onlinekøb i butikken skal du medbringe en kopi af din handel samt din udfyldte returseddel så ekspedienten kan modtage din retur. For returbeløbet kan du frit bytte til andre varer i butikken. Ønsker du blot at returnere skal du være opmærksom på at udbetaling ikke sker kontant ved kassen, da tilbagebetaling skal ske på det betalingskort eller den betalingsform du benyttede ved handlen. Du modtager derfor senere en email om overførsel af returbeløbet.

 

HVIS DU IKKE AFHENTER DIN PAKKE
Afhenter du ikke din pakke rettidigt fra pakkeshoppen eller pakkeboxen sendes din pakke automatisk retur til os af PostNord. Dette sker efter en periode på ca. 14 - 17 dage alt efter PostNord.

Hvis du ikke afhenter din pakke men anmelder din fortrydelse rettidigt påløber der kun returomkostninger på 65.- som fratrækkes i din returbetaling. Vær opmærksom på at man ikke kan fortryde sin handel ved ikke at afhente pakken fra pakkeshoppen. Giver du derfor ikke skriftligt besked om fortrydelse og pakken sendes tilbage til os er pakken og indhold stadig købers ejendom efter fortrydelsesrettens udløb. Ønsker du herefter at få fremsendt din pakke igen skal du også betale for genfremsendelsen som også er på 65.- Altså i alt 130.-. Ønsker du selv at afhente pakken skal du kun af med de 65.-

Har du ikke afhentet din pakke eller betalt de 130.- for genfremsendelsen inden 60 dage fra bestillingsdagen vil pakken blive destrueret eller doneret væk.

FJERN GAMLE STREGKODER PÅ DIN RETURPAKKE ELLERS HAR DET OMKOSTNINGER FOR DIG
Glemmer man at fjerne tidligere stregkoder på sin returpakke, uanset årsag, så har det store omkostninger for dig. En stregkode er nemlig informationer. Fjernes tidligere stregkoder ikke, før man påsætter den nye pakkelabel, kan man risikre at det er de gamle stregkoder PostNord indlæser i stedet. Sker dette vil PostNord læse hvem der er modtager og det vil jo i sagens natur være dig der er modtager på den pakke du forsøger at sende til os. Det betyder pakken kommer tilbage til dig igen efter du har sendt den. Enten kommer den hjem til dig eller til den pakkeshop du igen kan afhente pakken i. Dermed koster det 2 gange forsendelse da pakken sendes både frem og tilbage. Prisen er 65.- pr. vej ialt 130.- for dig.

 

HVIS DU ALLIGEVEL RETUNERER EN VARE FOR SENT
Uanset om du returnerer dine varer til os efter fortrydelsesretten er varerne dine. De vil blive fremsendt til dig mod en fuld betaling af fragt på kr. 65,00. Vi accepterer ikke returneringer der modtages efter de 14 dages fortrydelsesret. Undgå derfor venligst at returnere herefter da det kun vil have yderligere omkosninger for dig.

Beløbet på kr. 65,00 til genfremsendelsen skal overføres inden 14 dage med angivelse af ordrenummer til konto 3409-11996000 eller overførsel via MobilePay 78320. Har vi ikke modtaget betaling inden for 14 dage vil dine vare blive destrueret.
Vi kan, meget undtagelsesvis, tilbyde at tilbagekøbe de for sent returnerede vare mod en reduktion på 15% af varens pris dog min. 75.- I disse tilfælde krediterer vi, men fratrækker beløbet i tilbagebetalingen under benævnelsen "FSR".

IDENTIFICERING AF DIN RETURPAKKE
Har du returneret din pakke uden at give os besked, samt uden returseddel med påført ordrenummer eller bare helt uden ordrenummer, så at umiddelbar identificering af din returpakke ikke er mulig, opkræves der et administrationsgebyr på Kr. 100,00.