FRI FRAGT OVER 499    •   LEVERING MED POSTNORD    •   FÅ KR 100 XTRA I RABAT. SE RABATKODE I INDKØBSKURVEN

Returnering

HVORDAN RETURNERER JEG?

Dette punkt er blot en vejledning, for er betingelserne for fortrydelsesret opfyldt og du ønsker at returnere din vare kan du jvf. lov om onlinehandel, frit vælge hvordan du ønsker at returnere. Det kan du, fordi du har selv ansvaret for din returforsendelse til os, uanset valg af returforsendelse.

Derfor anbefaler vi din/e returvare/r indpakkes forsvarligt og at du vælger en forsikret forsendelsestype med track & trace såfremt der skulle ske noget med din forsendelse på vejen. Vi tilbyder at du kan købe en returlabel gennem os hos pakkelabels.dk til kun 28.-. Denne returlabel er specielt lavet til levering til os. Du er også meget velkommen til at levere den i butikken på Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund.

For at kunne benytte en returlabel gennem os, skal du sende pakken fra Danmark. Bemærk, at det er dit ansvar, at din returforsendelsen kommer i vores besiddelse inden for fortrydelsesretten. Returforsendelsen anses nemlig ikke for leveret før den er leveret mod underskrift på adressen.

VI PASSER PÅ MILJØET OG HAR FORPLIGTET OS

Vi benytter genbrugsemballage så du ikke skal bruge yderligere emballage til en evt. returforsendelse. Vi vedlægger derfor heller ikke unødig papir og pakkefyld i din pakke og der vedlægges heller ikke en returlabel der kun vil blive brugt periodisk og som meget nemt kan downloades her på siden. I stedet for en udskrevet returlabel, har du også mulighed for at benytte den labelless kode du blot kan tilføre din returpakke. Så du behøver ikke udskrive din returlabel. Vi håber du vil hjælpe os med at passe på miljøet og genbruge vores genbrugsemballage og benytte den labelless kode. Støt gerne No Co2.

 

Køb en returlabel herKØB DIN RETURLABEL HER TIL KUN 28 »

 

DU RETURNERER SÅLEDES...

  1. Udfyld den vedlagte returseddel og bestil din returlabel hvis du ønsker at benytte vores tilbud. Bestiller du vores returlabel medfølger der også en ekstra returseddel til udskrivning.
  2. Benyt evt. vores genbrugsemballge som du modtog vores varer i og fjern alle påsiddende pakkelabels herunder evt. stregkoder.
  3. Læg varerne pænt sammen og vedlæg den udfyldte returseddel i forsendelsesposen og påfør din labelless returkode på returpakken. Vi foretrækker du benytter dig af den labelless kode af hensyn til miljøet. Alternativt indsæt vores returpakkelabel i plastforlommen.
  4. Benyttes vores returlabel er vores modtageradresse allerede inde i den labelless kode og den tilsendte pakkelabel ellers sender du din pakke til CHOPIN, Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund.
  5. Du finder din DAO365 pakkeshop her. og din Postnord her

VI MODTAGER IKKE...

1. returvarer leveret på efterkrav eller sendt uden omdeling. Uanset valgte leveringmetode skal returpakken leveres på vores adresse mod underskrift.(Se p.3)
2. returvarer sendt udenfor EU, da varerne pålægges fortoldnings gebyr til opkrævning hos modtager! Disse nægtes modtaget!
3  returvarer sendt med DAO365 privatlevering. BEMÆRK! Denne leveringstype kan IKKE bruges da vi er en erhvervsadresse, 

  

EKSTRAORDINÆR RETUROMKOSTNING

I tilfældet af du står med en ekstraordinær returomkostning som du ikke er skyld i, som f. eks at vi har fået leveret et forkert produkt til dig så godtgører vi selvfølgeig returbeløbet, dog max. 28kr. Du har nemlig altid den returmulighed. Sender du et andet produkt retur som du blot fortryder er det ikke en ekstraordinær returomkostning og du får derfor ikke godtgjort de 28kr.

TILBAGEBETALING PÅ ALM. RETURVARER

Når varen modtages bliver den gennemgået og vurderet til gensalg og du får tilbagebetalt det beløb du indbetalte til os ved købet. Vær opmærksom på, at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varen vurderes at være værdiforringet. Ved for sen returnering eller det kan være fordi du har haft taget varen i brug eller den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Returbeløbet tilbageføres oftest inden for 3 - 5 dage efter modtagelsen af din returpakke. Dette skal du læse mere om under fortrydelsesretten.

Bemærk at dyrere tilvalg ikke refunderes ved retur.
Vores standard levering er DAO365 pakkeshop. Denne mulighed er gratis og kan altid benyttes. Vælger du ved købet anden levering end denne standardlevering betragtes dette som tilvalg og disse tilvalg refunderes derfor ikke ved returnering. Ved delvis fortrydelse af din handel refunderes der ingen leveveringsomkostninger eller gebyrer.

Jvf. lov om onlinehandel skal en evt. tilbagebetaling ske på det betalingskort eller via den betalingsform du benyttede ved handlen. Så har du eksempelvis benyttet Mastercard til betalingen sker tilbagebetalingen på samme Mastercard, og ikke din bankkonto. Har du benyttet Paypal sker tilbagebagebetaling ligeledes tilbage til Paypal.

 

RETURNERING OG BYTTE I BUTIKKEN

Du kan inden for fortrydelsesretten returnere din pakke i butikken inden for åbningstiden eller du kan bytte til andre varer i butikken. Returnerer du et onlinekøb i butikken skal du medbringe en kopi af din handel samt din udfyldte returseddel så ekspedienten kan modtage din retur. For returbeløbet kan du frit bytte til andre varer i butikken. Ønsker du blot at returnere skal du være opmærksom på at udbetaling ikke sker kontant ved kassen, da tilbagebetaling skal ske på det betalingskort eller den betalingsform du benyttede ved handlen. Du modtager derfor senere en email om overførsel af returbeløbet.

 

HVIS DU IKKE AFHENTER DIN PAKKE

Pakker der ikke afhentes bliver aut. sendt tilbage til os efter en periode på ca. 12 - 14 dage. Bemærk at du kan ikke længere fortryde din handel ved ikke at afhente din pakke fra pakkeshoppen. Hvis man vælger ikke at afhente sin pakke skal du selv betale for returneringen og genforsendelse. I Danmark opkræves du i disse tilfælde 100.- (2x50) for returomkostninger og gensendelse af din pakke. (Sverige 150.-) (Finland, Tyskland, Polen, Belgien, Holland, Luxemburg og UK 150.-) (Frankrig, Spanien, Italien og Østrig 200.-)