FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499    •   FÅ KR 100 XTRA I ONLINERABAT. SE RABATKODE I INDKØBSKURVEN

Persondata GDPR

(Persondatapolitik)

EU-lov GDPR Persondatapolitik

Vi overholder alle love og bestemmelser, ved indsamling af dine data, hvordan vi behandler dine data, samt anvendelse heraf.

Vi indsamler udelukkende persondata der har relevans for din handel hos Chopin Charlottenlund og vi opbevarer dem kun i så lang tid de har relevans for din handel hos os, dog højst 5 år efter du handlet hos os sidst.

 

HVILKE TYPE DATA INDSAMLER VI?

Vi indsamler udelukkende data der har relevans for din handel hos os så som Navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, IP adresse m.v. Der indsamles ikke personfølsomme data.

Vi indsamler kun data hvor du udtrykkeligt giver samtykke

  • når du handler
  • tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • korresponderer med kundeservice på email

 

DEN DATAANSVARLIGE.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er JJFC Online ApS, Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund, CVR 26109132. Dine persondata er ikke personfølsomme og vi opbevarer derfor ikke dine data krypteret.

 

MODTAGERE AF DINE DATA

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til andre lande. Når du handler, vil de oplysninger du gav ved handlen som dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til det benyttede fragtfirma, således at dine varer kan leveres.

Vores webshop bruger Epay, Bambora som betalingssystem, som fungerer som vores databehandler. Alle de persondata du oplyser på vores webshop vil blive opbevaret i Epay, Bamboras datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, som er vores garanti for at gældende regler overholdes om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

DINE RETTIGHEDER SOM KUNDE

Som registreret kunde har du rettigheder. Du har ret til at anmode os om følgende:

At få informartion om dine persondata, får dem tilrettet eller at få dem slettet. Vær opmærksom på at en slettelse af dine data kan have en konsekvens såfremt vi skal bruge dine informationer som for eksempel, ved en senere reklamation. Ønsker du en ændring eller sletning af dine persondata kan du sende os en anmodning på  vores e-mailadresse kundeservice@chopin.dk.

Du har også ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data og ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.