FRI FRAGT OVER 499   •   FÅ KR.100 I ONLINERABAT! LÆS HVORDAN HER »   •   LEVERING MED POSTNORD PÅ 1-2 DAGE

ONLINE RABATKODER, SUM- OG MÆNGDERABATTER O.L

LIGE NU!
AKTIV RABATKODE FOR ONLINEKUNDER MED KUNDEKONTO:
Køb for mere end 799 og få Kr. 100,00 ekstra i rabat ved brug af følgende rabatkode  "XTRA100KR".

Vær opmærksom på at du altså skal være logget ind på din konto for at rabatkoden virker!
Har du ikke en konto er det blot at oprette en. Det er gratis og når du har konto kan du altid følge status på dine ordre. Det er også nemmere når du handler efterfølgende da dine adresser allerede er påført.

Rabatkoden gælder ikke på gavekort og såfremt der udelukkende er nedsatte varer i indkøbskurven. Rabatkoden gælder i perioden 20. januar - 29. februar 2020 og kan kun benyttes èn gang i perioden.

Bemærk! Betingelserne skal være opfyldt for at kunne aktivere rabatkoden. Hvis man ikke kan aktivere rabatkoden kan det være fordi den ikke er gyldig til handlen. Man skal altså kunne aktivere den og ikke blot skrive rabatkoden i bemærkningsfeltet eller eftersende en email. Man kan ikke få rabat med tilbagevirkende kraft!


OM RABATKODER FRA HANDELSBETINGELSER:
Periodisk er der mulighed for rabat ved brug rabatkoder. Man har kun adgang til rabatten såfremt kravene opfyldes og ved rigtig brug af rabatkoden på tidpunktet. Hvis man ikke bruger rabat- eller couponkoden korrekt kan man ikke efterfølgende få rabatten. Rabatkoder kan ikke akkumuleres, men skal benyttes enkeltvis og må kun benyttes 1 gang. En rabat eller rabatkode kan derfor ikke kombineres med andre rabatter eller rabatkoder..
Har du fået en sum- eller mængderabat gælder dette for den samlede handel efter eventuel returnering af varer. Se eksempler herunder;

- Køber du 2 varer efter en 2stk. pris og herfter returnerer den ene, mister du den samlede rabat.

- Eller har du fået 100.- i rabat som udløses ved køb over ex.1.000kr. og du efterfølgende returnerer varer så din samlede handel ender på 500.- mister du hele rabatten på 100kr.