FRI FRAGT OVER 499    •   LEVERING MED POSTNORD    •   FÅ KR 100 XTRA I RABAT. SE RABATKODE I INDKØBSKURVEN

Webshop kundeservice

Chopin kundeservice

Har du spørgsmål så kontakt webshop kundeservice på:

kundeservice@chopin.dk.

 

Kundeservice:

Har du spørgsmål til kundeservice så kan du tage kontakt via ovenstående emailadresse.

Drejer spørgsmålet sig en bestilling du allerede har lavet her på webshoppen, er det vigtigt at du husker at skrive ordrenummeret der starter med #1200.

Når du sender os en email modtager du herefter en aut. email med en masse svar på de mest alm. spørgsmål. Også kaldet FAQ. Således får du i de fleste tilfælde hurtig svar på de mest alm. spørgsmål. Drejer dit spørgsmål om noget andet end det svarene giver, vender vi hurtigst muligt tilbage.

Undlad venligst at ringe til pigerne i butikken vedrørende webshop spørgsmål og bestillinger lavet online. De tager sig af butikken og kan ikke hjælpe med online spørgsmål. Har du derimod spørgsmål til tøjet står de klar til at hjælpe. 

 

FAQ

1. Kan du ikke finde din e-mail på bestillingen?

Har du lige lavet en bestilling og mener ikke at have modtaget en email på din bestilling. Så er det en god idé at tjekke om den skulle være i din "spam" eller "uønsket e-mail" mappe. Ofte bruger email programmer/apps en frasortering af aut. udsendte emails og lægger emailen i en anden mappe end indbakken med navne som "frasorteret post" "uønsket mails" og "Spam". Der er også den mulighed at du simpelthen har fået skrevet forkert emailadresse.

2. Hvor ligger butikken?

Den ligger på Jægersbrog Allé. Du kan finde vej til butikken på Jægersborg Alle 17 HER ». Du kan blandt andet se ÅBNINGSTIDER HER ».

3. Jeg har returneret en vare men kan ikke se beløbet på min konto.?

Vær opmærksom på at vi skal bruge 3-5 dage, fra vi har modtaget din returpakke til du kan se returbeløbet på dit betalingskort. Husk at dit returbeløb altid returneres på det betalingskort du benyttede ved betalingen. Betalte du med Mastercard ved handlen bliver beløbet ikke indsat på din bankkonto, men tilbageført til dit Mastercard. Vi skal altid tilbageføre på det benyttede betalingskort også selvom du som kunde, desværre måtte have ønsket noget andet.

Lov og regler ved returnering er efterhånden så krævende at det tager os nu 3-5 dage før du kan se beløbet på din konto. Alt skal registreres. Modtagelsen af din pakke. Gennemgang og valuering af dine returvarer. Disse informationer videregives til bogholderi for kreditering. Vi gør det så hurtigt vi kan og senest inden 5 dage fra modtagelsen.

4. Har i gratis fragt?

Ja, du har altid mulighed for en standardlevering med gratis fragt til en pakkeshop ved køb over kr. 499,00. Vores standard levering er i øjeblikket med PostNord Mypack Collect og C&C.

 
Webshop mærket

Vores webshop er godkendt ved WEBSHOP MÆRKET. Mærket tildeles de webshops der tilslutter sig ordningen. Disse webshops har forpligtet sig til at overholde retningslinjerne for ordningen, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.