FRI FRAGT OVER 499    •    LEVERING 1 - 3 DAGE    •    14 DAGES FORTRYDELSESRET

Webshop kundeservice

Chopin kundeservice

Spørgsmål til en vare, kontakt kundeservice på telefon;

(45) 39 97 29 01.

Spørgsmål vedrørende en afgivet ordre, kontakt da mailsupporten på;

KUNDESERVICE@CHOPIN.DK.

 

Kundeservice er som udgangspunkt opdelt i 2 områder.

Vi har valgt at opdele vores support /kundeservice i 2 områder så du får den bedste hjælp på området.

  • Faguddannet personale i tøj og sko hjælper dig med produkterne i telefonsupporten som kan kontaktes på 39 97 29 01 i tidsrummet 10:30 - 18:00 mandag til fredag. Lørdag 10:00 - 15:00.
  • Uddannet personale i ordrebehandling og IT sidder klar og hjælper dig med din ordre, ordrebekræftelse, afsendelse af din pakke og alle de spørgsmål der måtte opstå i forbindelse med en bestilling du allerede har lavet. De skal i den forbindelse altid bruge dit ordrenummer og derfor skrive dit fulde ordrenummer der starter med 1200 når du kontakter dem.

 

FAQ

1. Kan du ikke finde din e-mail på bestillingen?

Har du lige lavet en bestilling og mener ikke at have modtaget en email på din bestilling. Så er det en god idé at tjekke om den skulle være i din "spam" eller "uønsket e-mail" mappe. Problemet er hovedsagligt hos brugere af Gmail eller Hotmail. Der er også den mulighed at du har fået skrevet forkert emailadresse.Se herunder hvad du kan gøre:

 - Gmail og hotmail:

Find din spam ved at klikke på linket "More" og du finder emailen i mappen "spam".
Undgå at din post, fra os frasorteres ved at markere den email der ligger i mappen "spam" og klik derefter på knappen "Not spam". Denne email lægger sig nu og fremover i din "Inbox"

 - Outlook, Office365 og andre email programmer

Undgå at dit emailprogram frasorter din post fra os ved at markere emailen og klikke "Ikke spam" eller ved at højreklikke på emailen og derefter klikke på "Bloker aldrig afsender". På den måde kan du sikre dig at du altid får vores email.

2. Hvor ligger butikken?

Den ligger på Jægersbrog Allé. Du kan finde vej til butikken på Jægersborg Alle 17 HER ». Du kan blandt andet se ÅBNINGSTIDER HER ».

3. Jeg har returneret en vare men kan ikke se beløbet på min konto.?

Vær opmærksom på at vi skal bruge 3-5 dage, fra vi har modtaget din returpakke til du kan se returbeløbet på dit betalingskort. Husk at dit returbeløb altid returneres på det betalingskort du benyttede ved betalingen. Betalte du med Mastercard ved handlen bliver beløbet ikke indsat på din bankkonto, men tilbageført til dit Mastercard. Vi skal altid tilbageføre på det benyttede betalingskort også selvom du som kunde, desværre måtte have ønsket noget andet.

Lov og regler ved returnering er eftehånden så krævende at det tager os nu 3-5 dage før du kan se beløbet på din konto. Alt skal registreres. Modtagelsen af din pakke. Gennemgang og valuering af dine returvarer. Disse informationer videregives til bogholderi for kreditering. Vi gør det så hurtigt vi kan og senest inden 5 dage fra modtagelsen.

4. Har i gratis fragt?

Ja, du har altid mulighed for en standardlevering med gratis fragt til en pakkeshop ved køb over kr. 499,00. Vores standard levering er i øjeblikket med DAO365.