BÅDE BUTIK OG WEBSHOP HAR ÅBEN   •   FÅ FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499   •   MINDST 20% RABAT PÅ NÆSTEN ALLE VARER!

Webshop kundeservice

Chopin kundeservice

Her kan du rette henvendelse til webshop kundeservice:

 • SPØRGSMÅL TIL ORDRER
  Klik her hvis din henvendelse drejer sig om spørgsmål til en online bestilling. Til dette skal du bruge dit ordrenummer.
  Kontakt en ordrebehandler »
 • SPØRGSMÅL TIL VARER
  Har du spørgsmål til en af vores produkter skal du henvende dig ved at klikke på supportknappen når du befinder dig på selve produktsiden. Når du klikker på supportlinket fremkommer der en lille formular du kan udfylde. Alle data vedr. varen kommer automatisk med i formularen så vi præcis ved hvilken vare dit spørgsmål drejer sig om.
 • DRIFTSPROBLEMER
  Oplever du problemer, herunder periodiske, med vores website vil vi meget gerne høre fra dig. Klik på linket herunder og udfyld formularen. Bemærk dog at vi ikke yder service på din hardhware eller software.
  Kontakt en IT medarbejder »

Bemærk at pakke- og leveringstider i disse svære tider ikke altid kan overholdes. Alle der passer sit arbejde i disse tider gør hvad de kan og vi beder til overbærenhed i alle situationer!

Undlad venligst at skrive eller ringe til pigerne i butikken vedr. bestillinger lavet på webshoppen. De tager sig udelukkende af butikken og kan ikke hjælpe med online spørgsmål. Har du derimod spørgsmål til tøjet eller til butikken, står de klar til at hjælpe her.

SØGEMASKINEN DER IKKE SPORER DIG!
Pas på dine private oplysninger. Brug en god søgemaskine der IKKE sporer dig. Vi anbefaler på det varmeste søgemaskinen DuckDuckGo

 

- HER FINDER DU SVAR PÅ DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OGSÅ KALDET FAQ »

- SKAL DU HAVE SENDT TIL ET ANDET EU LAND, SKAL DU OVER PÅ CHOPIN INTERNATIONAL »

- HER FINDER DU ALT OM RETURNERING OG RETURLABEL »

- HER FINDER DU ALT OM REKLAMATIONER »

- HER FINDER DU ALT OM FORTRYDELSESRET »

 

 
Webshop mærket

Vores webshop er godkendt af webshop mærket. Mærket tildeles de webshops der tilslutter sig ordningen. Disse webshops har forpligtet sig til at overholde retningslinjerne for ordningen, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.

 
 

På grund af travlhed kan der i øjebillket opleves lidt længere ekspeditionstid på afsendelse af webordrer. Vi beklager!