FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499    •   HURTIG LEVERING PÅ 1-2 DAGE

CSR

 

For at Danmark fortsat skal være et grønt foregangsland skal vi alle tænke mere grønt. Ikke kun regeringen og politikerne som mange tror. Vi er derfor grundlæggere af denne Ingen Co2 Ordning. Denne ordning skal væremed til at sætte fokus en grønnere tankegang for os alle. Både for os og vores kunder. Grønnere beslutninger og grønnere mål og mere Co2 neutral. Hvis vi alle sammen giver lidt ekstra gør det i sidste ende en stor forskel. Støt en god sag. Klik på det grønne No Co2 badge og tilmeld dig ordningen i dag. Chopin No co2 certifikat.

 
Miljøvenligpakning

Vi går op i at pakke så miljø rigtigt som det er os muligt uden at det går for meget ud over handelsoplevelsen . Vi forsøger derfor at reducere mængden af emballage og fokusere på genbrug. Det gør vi ved at bruge genbrugsemballage. Vi bruger heller ikke kassefyld. Vi forsøger at minimere papir og tonerspild. Vi vedlægger derfor ikke returpakkelabel som kun bruges periodisk. Skal du sende retur gennem os får du i stedet en labeless kode du blot skriver på din returpakke. Håber du også vil være med til at passe på miljøet.

 
CSR mærke

Corporate Social Responsibility også kaldet CSR. CSR er betegnelsen for virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn. Altså en virksomheds samfundsansvar. CSR-Mærket er en mærkningsordning for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR herunder miljøet. Håber du også vil være med til at passe på miljøet.

 

 

Vi støtter
Et godt arbejdsmiljø. Vi forsøger dermed at sætte fokus på det at have et godt arbejdsmiljø.

  
 

Stop papirspild. Vi sætter fokus på miljøet og prøver derfor på bedste vis at stoppe unødig papirspild.

Vi er GDPR-Mærket og sætter dermed fokus på at beskyttelse af persondata.

Vi går ind for mindre brug af plastik med mindre det er genbrugs anvendeligt.

  
 

Læs også vores tiltag for miljøet her:  Vi forsøger grønnere miljø løsninger. og Lad os pase på miljøet sammen.

 

 
Webshop mærket

Vores webshop er har webshop mæeket. Mærket tildeles de webshops der tilslutter sig ordningen. Disse webshops har forpligtet sig til at overholde retningslinjerne for ordningen, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.