FRI FRAGT OVER 499    •   LEVERING MED POSTNORD    •   HURTIG AFSENDELSE

Vi passer på miljøet

Vil du være med?

 
Co2

Hjemmesider udleder CO2, forstået på den måde at der bruges strøm på de besøgendes computere, skærme samt servere, der hoster hjemmesiden. Ved at vi er tilmeldt Co2 Neutral, og betaler for deltagelse til CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard, der oprindeligt er startet af WWF). Herudover er Co2 Neutral med til at opføre nye vedvarende energikilder, eks. vindmøller.

 
 
 
Miljøvenligpakning

Vi går op i at pakke så miljø rigtigt som det er os muligt uden at det går for meget ud over handelsoplevelsen . Vi forsøger derfor at reducere mængden af emballage og fokusere på genbrug. Det gør vi ved at bruge genbrugsemballage. Vi bruger heller ikke kassefyld. Vi forsøger at minimere papir og tonerspild. Vi vedlægger derfor ikke returpakkelabel som kun bruges periodisk. Skal du sende retur gennem os får du i stedet en labeless kode du blot skriver på din returpakke. Håber du også vil være med til at passe på miljøet.

 
 
 
CSR mærke

Corporate Social Responsibility også kaldet CSR. CSR er betegnelsen for virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn. Altså en virksomheds samfundsansvar. CSR-Mærket er en mærkningsordning for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR herunder miljøet. Håber du også vil være med til at passe på miljøet.

Real Estate Link Exchange Directory
Free link exchange and link building service for real estate themed websites.