BÅDE BUTIK OG WEBSHOP HAR ÅBEN   •   FÅ FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499   •   MINDST 20% RABAT PÅ NÆSTEN ALLE VARER!

Fragt og levering

LEVERING

 1. Din bestilling laves og en bekræftelses email på din bestilling modtages inden for få minutter. (Dette kræver korrekt angivet emailadresse)
 2. Normalt inden for 24 timer på hverdage behandes din bestilling og afsendes. Du modtager en afsendelsesmail med et track nummer så du kan følge din pakke.
 3. Har du bestilt levering til Pakkeshop modtager du også en email fra leveringsudbyder når din pakke kan afhentes. Du kan altid følge din pakke via Track & Trace.
 4. Vær opmærksom på at manglende information på dit tracknummer ikke betyder at din pakke ikke er sendt. I langt de fleste tilfælde er det blot vognmanden der ikke scanner din pakke.

 

PRISER PÅ LEVERING OG FRAGT I DANMARK

 • Alt sendes med track and trace
 • Prisen for levering af din pakke varierer alt efter leveringstype og størrelsen på din handel. Køber du for mere end 499 har vi altid en gratis standardlevering.
 • Levering af småhandler under kr. 200,00 gives der ikke tilskud til og har derfor højere priser.
 • Nem og billig retur med PostNord for kun 39,00 - som kan købes her »

 

STANDARD LEVERING:

 • er Click and Collect - Pakke afhentes i butikken » DKK 0,00.
 • eller med PostNord MyPack Collect i Danmark ved køb over 499.

 

CLICK & COLLECT

Har du valg Click & Collect skal din pakke afhentes inden 4 dage hvor den ligger klar til afhentning. Herefter skal du give skriftlig besked om din præcise afhentling af pakken så vi kan lægge den klar til dig. Har du ikke afhentet din pakke inden 14 dage uden skriftlig besked om fortrydelse, kan din handel ikke længere fortrydes.

 

TILVALG

Alle andre fragtvalg end ovenstående er tilvalg og refunderes derfor ikke ved returnering. Fragtpriser varierer løbende, men der er altid en fri fragt mulighed ved køb over 499.00. Handler under 200,00 har højere pris på fragt og levering.

Har du valgt "Home" eller har Flex levering og du skriver i bemærkningsfeltet hvor postbudet kan stille din pakke er det 100% for eget ansvar. Dette gælder uanset valget af fragtfirma.

 

PRISER PÅ LEVERING OG FRAGT I EU

Levering til andre EU lande end Danmark er tilvalg og priser på levering varierer også her løbende.

 

EMBALLAGE

Vi sender din forsendelse i genbrugs- vand- og lystætte plasposer for at sikre din forsendelse. Det gør vi af flere grunde;

 • Den fylder intet og er nem for dig som kunde at opbevare i tilfælde af genbrug til retur.
 • Din pakke fylder mindre og derfor nemmere at transportere hjem fra en eventuel pakkeshop.
 • Den er vand- og lystæt og er derfor beskyttet mod fugt og lys under transport.
 • Det er genbrugsemballage og er langt bedre for miljøet end papkasser. Se herunder

 

VI PASSER PÅ MILJØET OG HAR FORPLIGTET OS

Vi benytter genbrugsemballage så du ikke skal bruge yderligere emballage til en evt. returforsendelse. Vi vedlægger derfor heller ikke unødig papir og pakkefyld i din pakke og der vedlægges heller ikke en returlabel der kun vil blive brugt periodisk og som meget nemt kan downloades her på siden. Vi håber du vil hjælpe os med at passe på miljøet og genbruge vores genbrugsemballage og benytte den labelless kode. 
VI ARBEJDER FOR ET BEDRE MILJØ ».