BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   VI HAR LUKKET TIL OG MED DEN 7. FEBRUAR PGA COVID-19 RESTRIKTIONER

JULEGAVEKØB ONLINE 2019

Vedr. jul og julehandel i butikken, Læs om butikken her »

Du kan fra den 29. november (Black Friday) købe dine julegaver på chopin.dk med bytte- og returret til og med lørdag den 4. januar 2020. Den 4. januar skal din returpakke senest være modtaget af os.

Skal din handel, eller en del af din handel, være en julegave til juleaften skal du sikre dig at vi får denne besked ved at sætte "X" i boxen "Julegave med udvidet returret til 4.1-2020 inkl. indpakning" i checkout.

Dette "X" åbner i vores system op for muligheden at kunne refundere til den 4. januar 2020 så sætter du ikke "X" i denne box har man den normale fortrydelsesret på 14 dage. Vi er i år, nødsaget til at påføre et miljøgebyr på 15.- for gaveindpakning.  

Hvis du ønsker at returnere efter jul så husk at vedlægge returseddlen samt faktura i returpakken. Evt. returbeløb skal ved onlinehandel tilbageføres på købers betalingskort. Dette skal du være opmærksom på som modtager. Du kan købe en returlabel med track & trace herunder til kun 40.-

Køb en returlabel her  IKKE LÆNGERE AKTIV!

INDLEVERINGSTIDER I JULEN 2019:
I Danmark:  For at PostNord lover levering inden den 23. december kl. 24:00 skal vi have din bestilling senest den d. 21. december kl. 10. 
Bestiller du med MyPack "Home" med levering til den 22. december skal du være 100% sikker på at være hjemme når PostNord kommer forbi. Ellers leveres den i pakkeshop og du kan først hente den efter jul.

VED BYTTE ELLER RETURNERING I BUTIKKEN NÅR GAVEN ER KØBT ONLINE:
Du kan sagtens bytte eller returnere din julegave i butikken når den er købt online. Du skal blot huske at medbringe retursedlen og kvittering på handlen. Du kan sagtens bytte til andet, men ved eventuel returbeløb skal du være opmærksom på at beløbet skal tilbageføres til købers betalingskort.