FRI FRAGT OVER 499    •   FÅ 100KR I RABAT VED KØB OVER 600. BRUG RABATKODEN XMAS2018

JULEGAVEKØB ONLINE 2018

Vedr. handel i butikken, se her »

Du kan fra den 23. november købe dine julegaver på chopin.dk med bytte- og returret til og med den 2. januar 2019. På denne dato skal din pakke blot senest være afsendt fra en DAO365 pakkeshop.

Skal din handel eller en del af din handel være en julegave til juleaften skal du sikre dig at vi får denne besked ved at sætte "X" i boxen "Indpakket julegave med udvidet returret til og med d. 2.januar 2019. Kr. 10,00" i checkout.

Dette "X" åbner i vores system op for muligheden at kunne refundere til den 2. januar så sætter du ikke "X" i denne box har man den normale fortrydelsesret på 14 dage. 

Skriver man derfor blot julegave i bemærkningsfeltet er vi derfor nødsaget til at slette din bestilling.

Husk at vedlægge returseddlen samt faktura i returpakken. Evt. returbeløb skal ved onlinehandel tilbageføres på købers betalingskort. Dette skal du være opmærksom på som modtager. Du kan købe en returlabel med track & trace herunder til kun 30,50;

Køb en returlabel her

 

POSTNORD SKRIVER AT SIDSTE DAG FOR LEVERING INDEN JUL ER:
Danmark med omdeling: 20. december
Danmark uden omdeling: 21. december 

VED BYTTE ELLER RETURNERING I BUTIKKEN NÅR GAVEN ER KØBT ONLINE:

Du kan sagtens bytte eller returnere din julegave i butikken når den er købt online. Du skal blot huske at medbringe retursedlen og kvittering på handlen. Ved eventuelle returbeløb skal du være opmærksom på at beløbet skal tilbageføres til købers betalingskort.