BÅDE BUTIK OG WEBSHOP HAR ÅBEN   •   FÅ FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499

Betingelser når du handler i butiken

BYTTRET:
Vi bytter inden for 8 dage eller udsteder gerne et tilgodebevis mod forevisning af bon. Udsalg og nedsatte varer byttes ikke.

 

REKLAMATIONSRET:
Efter købelovens §83 har du i 24 måneder ret til at klage over fejl og mangler mod forevisning af original bon eller faktura. Du skal reklamere øjeblikkeligt efter du har konstateret manglen for at reklamationsretten kan gøres gældende. Du må ikke benytte varen efter du har opdaget reklamationen. Mener du at have en reklamation på en vare du har købt i butikken medbringer du din vare samt original bon i butikken. 
Der er ikke reklamationsret på påsætninger, knapper, sten o.l.

 

TILGODEBEVISER & GAVEKORT:
Tilgodebeviser har en gyldighed på 1år. Gavekort har en gyldighed på 3 år. Tilgodebeviser og gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel for butikkens fysiske varer og kan ikke bruges til nye tilgodebeviser og gavekort eller konverteres til kontanter. Det er vigtigt du passer på dit gavekort eller tilgodebevis da det er dit bevis i sig selv. Det skal derfor være i sådan en stand at al tekst er tydelig læselig og at man ikke er i tvivl om ex. dato, beløb, nummer med mere. Kun originale bilag er gyldig dokumentation. Smid derfor aldrig din kvittering, gavekort eller tilgodebevis ud og pas på bilagets stand! 

 

DER INDFØRES MILJØGEBYRER PR. 1. JANUAR 2020:
Som en forlængelse af regeringens nye klimalov der skal sikre, at Danmark når i mål med at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent indfører vi en række tiltag der kan reducere udledningen af Co2. Læs mere om alle vores grønne tiltag her.

I butikken indføres der miljøgebyrer på indpakning og emballage herunder poser.

Pose let - miljøgebyr Kr.2,00
Pose medium - miljøgebyr Kr.3,00
Pose logo medium - miljøgebyr Kr.3,00
Genbrugsnet med logo og lynlås - miljøgebyr Kr. 8,00
   
Indpakning af gaveKr. 15,00
Medfølgende gavepapirKr.10,00