BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Betingelser når du handler i butikken

BYTTRET:
Vi køb af tøj bytter inden for 8 dage eller udsteder gerne et tilgodebevis mod forevisning af bon. Udsalg og nedsatte varer byttes ikke. Ingen returret. Julegaver med byttemærke byttes til 31. januar 2023.

 

REKLAMATIONSRET:
Efter købelovens §83 har du i 24 måneder ret til at klage over fejl og mangler mod forevisning af original bon eller faktura. Du skal reklamere øjeblikkeligt efter du har konstateret manglen for at reklamationsretten kan gøres gældende. Du må ikke benytte varen efter du har opdaget reklamationen. Mener du at have en reklamation på en vare du har købt i butikken medbringer du din vare samt original bon til butikken. Ønsker du at sende produktet til butikken sker fremsendelse for egen regning og ansvar. Fremsendelse skal ske til Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund påført modtaget reklamationsnummer.
Der er ikke reklamationsret på påsætninger, knapper, sten o.l. Her kan du læse en vejledning til reklamationer >

 

TILGODEBEVISER & GAVEKORT:
Tilgodebeviser har en gyldighed på 1år. Gavekort har en gyldighed på 3 år. Tilgodebeviser og gavekort skal altså bruges fuldt ud inden hhv 1år og 3år. Tilgodebeviser og gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel for butikkens fysiske varer og kan ikke bruges til nye tilgodebeviser og gavekort eller konverteres til kontanter. Det er vigtigt du passer på dit gavekort eller tilgodebevis da det er dit bevis i sig selv. Det skal derfor være i sådan en stand at al tekst er tydelig læselig og at man ikke er i tvivl om ex. dato, beløb, nummer med mere. Kun originale bilag er gyldig dokumentation. Smid derfor aldrig din kvittering, gavekort eller tilgodebevis ud og pas på bilagets stand! 

 

DER INDFØRES MILJØGEBYRER PR. 1. JANUAR 2021:
Pr. 1. januar 2021 indfører Regeringen miljøgebyrer på poser.

Chopin planter træer i Slangerup folkeskov for at udligne firmaets udledning af Co2. Læs mere om alle vores grønne tiltag her.

Pose let - miljøgebyr Kr.4,00
Pose medium - miljøgebyr Kr.4,00
Pose logo medium - miljøgebyr Kr.4,00
Genbrugsnet med logo og lynlås - miljøgebyr Kr. 9,00
   
Indpakning af gaveKr. 7,00
Medfølgende gavepapirKr.7,00