FRI FRAGT VED KØB OVER 499.   •   LEVERING MED POSTNORD.   •   HURTIG LEVERING PÅ 1-2 DAGE.

Butikken

Adresse: Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund - Telefon: (+45) 39 97 29 01 -  Email: butikken@chopin.dk
Find vej til butikken her »    Al kontakt vedrørende onlinehandel skal ske her til onlinesupport ».

ÅBNINGSTIDER TIL DEN 29. FEBRUAR 2020: 
MandagLukket
Tirsdag - fredag10:00-18:00
Lørdag10:00-15:00
    

 

 

ÅBNINGSTIDER FRA DEN 1. MARTS 2020: 
Mandag - torsdag10:00-18:00
Fredag10:00-17:30
Lørdag10:00-15:00
    

 

 

 

BESØG OS
Kom til den hyggelige Jægersborg Allé og se vores store og virkelig flotte butik.

Der finder du det største udvalg af tøj til kvinder, bukser og sneakers. Du kan handle online og det kan have sine fordele, men er du mere til dét med at føle på varen eller se den på i spejlet før du handler, så er butikken lige noget for dig.

Kig ind i butikken Chopin Charlottenlund og vælg mellem lækkert designertøj fra brands der ikke ligger på hvert gadehjørne.
I Chopin Charlottenlund møder du det sødeste og de bedst uddannede medarbejdere. Du får hjælp til at håndplukke den stil du ønsker. Er du typen der helst selv vil, er du selvfølgelig også velkommen til det.

 

NÅR DU HANDLER I BUTIKKENBYTTRET:
Vi bytter inden for 8 dage eller udsteder gerne et tilgodebevis mod forevisning af bon. Udsalg og nedsatte varer byttes ikke.

 

REKLAMATIONSRET:
Efter købelovens §83 har du i 24 måneder ret til at klage over fejl og mangler mod forevisning af original bon eller faktura. Du skal reklamere øjeblikkeligt efter du har konstateret manglen for at reklamationsretten kan gøres gældende. Du må ikke benytte varen efter du har opdaget reklamationen. Mener du at have en reklamation på en vare du har købt i butikken medbringer du din vare samt original bon i butikken. 
Der er ikke reklamationsret på påsætninger, knapper, sten o.l.

 

TILGODEBEVISER & GAVEKORT:
Tilgodebeviser har en gyldighed på 1år. Gavekort har en gyldighed på 3 år. Tilgodebeviser og gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel for butikkens fysiske varer og kan ikke bruges til nye tilgodebeviser og gavekort eller konverteres til kontanter. Det er vigtigt du passer på dit gavekort eller tilgodebevis da det er dit bevis i sig selv. Det skal derfor være i sådan en stand at al tekst er tydelig læselig og at man ikke er i tvivl om ex. dato, beløb, nummer med mere. Kun originale bilag er gyldig dokumentation. Smid derfor aldrig din kvittering, gavekort eller tilgodebevis ud og pas på bilagets stand! 

 

DER INDFØRES MILJØGEBYRER PR. 1. JANUAR 2020:
Som en forlængelse af regeringens nye klimalov der skal sikre, at Danmark når i mål med at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent indfører vi en række tiltag der kan reducere udledningen af Co2. Læs mere om alle vores grønne tiltag her.

I butikken indføres der miljøgebyrer på indpakning og emballage herunder poser.

Pose let - miljøgebyr Kr.2,00
Pose medium - miljøgebyr Kr.3,00
Pose logo medium - miljøgebyr Kr.3,00
Genbrugsnet med logo og lynlås - miljøgebyr Kr. 8,00
   
Indpakning af gaveKr. 15,00
Medfølgende gavepapirKr.10,00

 

JULEGAVER 2019
Du kan fra den 29. november (Black Friday) købe dine julegaver i Chopin med bytteret til og med lørdag den 4. januar 2020. Den 4. januar skal din returpakke senest være modtaget af os.

Køber du en julegave skal du have byttemærke på din gave og du skal derfor give ekspedienten i butikken besked om at det er en julegave du er ved at købe. Er der ikke byttemærke på har du 8 dages bytteret.