FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499    •   FÅ OP TIL KR 200 XTRA I ONLINERABAT. LÆS MERE I INDKØBSKURVEN

Butikken

Adresse: Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund
Telefon: (+45) 39 97 29 01 -  Email: kundeservice@chopin.dk
Find vej til butikken her ->

ÅBNINGSTIDER TIL DEN 1.3.2020: 
MandagLukket
Tirsdag - fredag10:00-18:00
Lørdag10:00-15:00
    

 

 

 

BESØG OS
Kom til den hyggelige Jægersborg Allé og se vores store og virkelig flotte butik. Der finder du det største udvalg af tøj til kvinder, bukser og sneakers.

Du kan handle online og det kan have sine fordele, men er du mere til dét med at føle på varen eller se den på i spejlet før du handler, så er butikken lige noget for dig. Kig ind i butikken Chopin Charlottenlund og vælg mellem lækkert designertøj fra brands der ikke ligger på hvert gadehjørne.

I Chopin Charlottenlund møder du det sødeste og de bedst uddannede medarbejdere. Du får hjælp til at håndplukke den stil du ønsker. Er du typen der helst selv vil, er du selvfølgelig også velkommen til det.

 

NÅR DU HANDLER I BUTIKKEN

BYTTRET:
Vi bytter inden for 8 dage eller udsteder gerne et tilgodebevis mod forevisning af bon. Udsalg og nedsatte varer byttes ikke.

REKLAMATIONSRET:
Efter købelovens §83 har du i 24 måneder ret til at klage over fejl og mangler mod forevisning af original bon eller faktura. Du skal reklamere øjeblikkeligt efter du har konstateret manglen for at reklamationsretten kan gøres gældende. Du må ikke benytte varen efter du har opdaget reklamationen. 
Der er ikke reklamationsret på påsætninger, knapper, sten o.l. Læs mere her om reklamationer.

TILGODEBEVISER & GAVEKORT:
Tilgodebeviser har en gyldighed på 1år. Gavekort har en gyldighed på 3 år. Tilgodebeviser og gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel for butikkens fysiske varer og kan ikke bruges til nye tilgodebeviser og gavekort eller konverteres til kontanter. Det er vigtigt du passer på dit gavekort eller tilgodebevis da det er dit bevis i sig selv. Det skal derfor være i sådan en stand at al tekst er tydelig læselig og at man ikke er i tvivl om ex. dato, beløb, nummer med mere. Kun originale bilag er gyldig dokumentation. 

Smid derfor aldrig din kvittering, gavekort eller tilgodebevis ud og pas på bilagets stand!

 

 

 

DIN SIKKERHED NÅR DU HANDLER HOS OS

 
Webshop mærket

Vores webshop er godkendt ved WEBSHOP MÆRKET. Mærket tildeles de webshops der tilslutter sig ordningen. Disse webshops har forpligtet sig til at overholde retningslinjerne for ordningen, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.

 
 
Hos Chopin passer vi på miljøet efter bedste evne. Vi er derfor med i grupper og organsationer der er arbejder for et bedre mijlø. Læs mere om Chopins deltagelse her.