FRI FRAGT OVER 499    •    LEVERING 1 - 3 DAGE    •    14 DAGES FORTRYDELSESRET

Butikken

Adresse: Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund
Telefon: (+45) 39 97 29 00 -  Email: kundeservice@chopin.dk
Find vej til butikken her ->

Åbningstider:
Mandag - fredag10:0018:00
Lørdag10:0015:00

 

 

Kom til den hyggelige Jægersborg Allé og se vores store og virkelig flotte butik. Der finder du det største udvalg af tøj til kvinder, bukser og sneakers.

Du kan handle online og det kan have sine fordele, men er du mere til dét med at føle på varen eller se den på i spejlet før du handler, så er butikken lige noget for dig. Kig ind i butikken Chopin Charlottenlund og vælg mellem lækkert designertøj fra brands der ikke ligger på hvert gadehjørne.

I Chopin Charlottenlund møder du det sødeste og de bedst uddannede medarbejdere. Du får hjælp til at håndplukke den stil du ønsker. Er du typen der helst selv vil, er du selvfølgelig også velkommen til det.

 

Når du handler i butikken.

Bytteret
Vi bytter inden for 8 dage eller udsteder gerne et tilgodebevis mod forevisning af bon. Udsalg og nedsatte varer byttes ikke.

Reklamationsret
Efter købelovens §83 har du i 24 måneder ret til at klage over fejl og mangler mod forevisning af original bon eller faktura. Du skal reklamere øjeblikkeligt efter du har konstateret manglen for at reklamationsretten kan gøres gældende. 
Der er ikke reklamationsret på påsætninger, knapper, sten o.l.

Tilgodebeviser og gavekort.
Tilgodebevis har en gyldighed på 1år. Gavekort har en gyldighed på 3 år. Tilgodebeviser og gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel for butikkens fysiske varer og kan ikke bruges til nye tilgodebeviser og gavekort eller konverteres til kontanter.

Smid derfor aldrig din kvittering ud!