FRI FRAGT OVER 499    •   FÅ 100KR I RABAT VED KØB OVER 600. BRUG RABATKODEN XMAS2018

Butikken

Adresse: Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund
Telefon: (+45) 39 97 29 01 -  Email: kundeservice@chopin.dk
Find vej til butikken her ->

Åbningstider:
Mandag - fredag10:0018:00
Lørdag10:0015:00
 
Åbningstider i julen:
Lørdag den 22. dec.10:0018:00
Søndag den 23. dec.10:0018:00
Mandag den 31. dec.Lukket

 

 

 

 

Julegaver kan købes fra den 23.11.18 og byttes til og med 2. januar 2019.
Julegaver købt i butikken får påsat byttemærke med datoen 2.1.19. Har din pakke ikke dette byttemærke påsat anses din handel ikke for at være en julegave med udvidet bytteret.

Vedr. julegaver købt online se fortrydelsesret under "online" i menuen support.

Kom til den hyggelige Jægersborg Allé og se vores store og virkelig flotte butik. Der finder du det største udvalg af tøj til kvinder, bukser og sneakers.

Du kan handle online og det kan have sine fordele, men er du mere til dét med at føle på varen eller se den på i spejlet før du handler, så er butikken lige noget for dig. Kig ind i butikken Chopin Charlottenlund og vælg mellem lækkert designertøj fra brands der ikke ligger på hvert gadehjørne.

I Chopin Charlottenlund møder du det sødeste og de bedst uddannede medarbejdere. Du får hjælp til at håndplukke den stil du ønsker. Er du typen der helst selv vil, er du selvfølgelig også velkommen til det.

 

Når du handler i butikken.

Bytteret
Vi bytter inden for 8 dage eller udsteder gerne et tilgodebevis mod forevisning af bon. Udsalg og nedsatte varer byttes ikke.

Reklamationsret
Efter købelovens §83 har du i 24 måneder ret til at klage over fejl og mangler mod forevisning af original bon eller faktura. Du skal reklamere øjeblikkeligt efter du har konstateret manglen for at reklamationsretten kan gøres gældende. 
Der er ikke reklamationsret på påsætninger, knapper, sten o.l.

Tilgodebeviser og gavekort.
Tilgodebevis har en gyldighed på 1år. Gavekort har en gyldighed på 3 år. Tilgodebeviser og gavekort kan kun bruges som betalingsmiddel for butikkens fysiske varer og kan ikke bruges til nye tilgodebeviser og gavekort eller konverteres til kontanter.

Smid derfor aldrig din kvittering ud!

 

 

Din sikkerhed når du handler online hos os

 
Webshop mærket

Vores webshop er godkendt ved WEBSHOP MÆRKET. Mærket tildeles de webshops der tilslutter sig ordningen. Disse webshops har forpligtet sig til at overholde retningslinjerne for ordningen, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.

 
 
Hos Chopin passer vi på miljøet efter bedste evne. Vi er derfor med i grupper og organsationer der er arbejder for et bedre mijlø. Læs mere om Chopins deltagelse her.