BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   HER FINDER DU NYHEDER! ...HVER DAG!

Butikken

Adresse: Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund - Telefon: (+45) 39 97 29 01 - Email: butikken@chopin.dk
Find vej til butikken her »   

ÅBNINGSTIDER: 
Mandag - fredag10:00-17:30
Lørdag10:00-14:30
    

 

 

 

BESØG OS I BUTIKKEN
Kom til den hyggelige Jægersborg Allé og se vores store og virkelig flotte butik. Med et salgsareal på over 200m2 gør at der er masser af plads. Butikken indeholder ligeledes 4 store prøverum. Der er ikke noget værre end små prøverum. Derfor har vi sørget for at du har mulighed for at prøve tøjet under rummelige, rolige og behagelige omgivelser.

Der finder du det største udvalg af tøj til kvinder, bukser og sneakers. Du kan handle online og det kan have sine fordele, men er du mere til dét med at føle på varen eller se den på i spejlet før du handler, så er butikken lige noget for dig.

Kig ind i butikken Chopin Charlottenlund og vælg mellem lækkert designertøj fra brands der ikke ligger på hvert gadehjørne.
I Chopin Charlottenlund møder du det sødeste og de bedst uddannede medarbejdere. Du får hjælp til at håndplukke den stil du ønsker. Er du typen der helst selv vil, er du selvfølgelig også velkommen til det.

 

OM OS
Vi har solgt modetøj og drevet CHOPIN i mere end 30år. Vi er stolte af stadig at repræsentere en del modebranchen i så mange år.

Vi startede på Gentoftegade 49 den 1. februar 1989 som en lille enkeltmandsvirksomhed, voksede og blev til et selskab i 2001.

Mere på vej...

 

 

JULEGAVER 2019
Du kan fra den 29. november (Black Friday) købe dine julegaver i Chopin med bytteret til og med lørdag den 4. januar 2020. Den 4. januar skal din returpakke senest være modtaget af os.

Køber du en julegave skal du have byttemærke på din gave og du skal derfor give ekspedienten i butikken besked om at det er en julegave du er ved at købe. Er der ikke byttemærke på har du 8 dages bytteret.