BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Kontakt, Åbningstider m.m.

Adresse: Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund - Telefon: (+45) 39 97 29 01 - Email: butik@chopin.dk
Find vej til butikken her »

NORMALE ÅBNINGSTIDER: 
MandagLukket
Tirsdag - fredag10:00-17:30
Lørdag10:00-14:00

 

 

 

BESØG OS I BUTIKKEN
Kom til den hyggelige Jægersborg Allé og se vores store og virkelig flotte butik. Med et salgsareal på mere end 200m2 er der masser af plads til mange forskellige varer. Arealet giver ligeledes plads til 4 store prøverum. Der er ikke noget værre end små prøverum. Derfor har vi sørget for at du har mulighed for at prøve tøjet under rummelige, rolige og behagelige omgivelser.

Her i Chopin finder du det største udvalg af tøj til kvinder, herunder det absolut største udvalg af bukser til kvinder. Er du typen der kan li` at føle på varen eller se bukserne på i spejlet før du handler, så er Chopin lige noget for dig.

Kig ind i Chopin, der ligger i Charlottenlund og vælg mellem lækkert designertøj fra brands der ikke ligger på hvert gadehjørne. Masseproduceret modetøj findes overalt, men er du til lækkert modetøj der kun er produceret i få antal så tag et kik på vores eget brand der sælges under navnet Chopin Charlottenlund.
I Chopin møder du det sødeste personale. Du får hjælp til at håndplukke den stil du ønsker. Er du typen der helst selv vil, er du selvfølgelig også velkommen til det.

 

VORES MANGE NYHEDER GØR AT ONLINESALG IKKE ER MULIGT
Vær opmærksom på at du ikke længere kan købe vores produkter online. Du kan kun handle i butikken på Jægersborg Allé.

De produkter du ser her online er derfor kun et mindre udpluk af alle de varer du kan finde i butikken. Det er ikke muligt at vise hele vores udvalg her online ofte fordi et produkt er udsolgt før vi får taget billede og oprettet det. Dette skal ses i lyset af vi driver vores modebutik helt anderledes end andre modebutikker. 70% - 75% af vores produkter må højst ligge 20 dage på hylden så skal der ligge en helt ny vare. Du møder derfor en helt ny butik uanset hvor ofte du besøger os. 

Brug vores website til inspiration og kik så ind i butikken. Vi glæder os til at se dig!