BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   BUTIKKEN HAR ÅBENT MED FRISKE FORÅRSNYHEDER

Via Vai

Sortér efter
Brand
  1. Via Vai
Pris
  1. 740,00 kr og derover

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Via Vai

Via Vai´s inspiration kommer fra kærligheden til italien, design dna fra det italienske design og en passion for sko og støvler. Passion var noget, som grundlæggeren af Via Vai shoes, Ruud Pessers, altid havde, efter at have boet i italien i flere år. Samtidig med at han arbejdede for et skomærke, besluttede han at tage det modige skridt og bruge sin viden og ekspertise til at starte sit eget mærke.

I 1992 blev hans drøm til virkelighed, og Via Vai shoes blev en kendsgerning. Startede op hjemmefra og beskæftiger i dag et team på næsten 20 personer. Via Vai arbejder stadig på at udvikle sit brand og det er deres mål at der skal findes et par Via Vai støvler i enhver kvindes garderobe på et tidspunkt. 

Via Vai Footwear – hollandske støvler og sneakers med italiensk charme

Står dit nuværende skoskab en smule tomt til dit behov, og har du netop brug for et par nye smarte sneakers til sommeren eller et bare lækre støvler til vinterens kolde temperaturer? Så bør du overveje at gå på opdagelse i skomærket Via Vai.

Via Vai footwear er et hollandsk mærke, der stræber efter at kombinere de seneste trends med deres eget touch, så man som forhandler får en unik sko, der ikke skuffer.

Det er også et mærke, der stræber efter at implementere den italienske charme i støvler og sneakers. Ruud Pessers, der i 1992 skabte Via Vai Footwear, havde altid haft en kærlighed til skotøj og Italiensk design. Den dag i dag er Via Vai støvler etableret mange steder i Europa, og deres sko og støvler findes i kvinders garderobeskabe verden over.

Find stilen frem med et par sporty sneakers

Via Vai tilbud består af et stort udvalg af sneakers, der er præget af den italienske charme og stil, men derudover har de også en række praktiske egenskaber kombineret med et moderne design. For eksempel er der Faye kollektionen, der pryder ens fødder med et fancy og stilrent look. Via Vai sneakers modeller findes i de nyeste print, som ligger højt på modeskalaen i øjeblikket, og som passer til sæsonen.

Der findes for eksempel mange forskellige kombinationer af farver og nuancer, mens man også kan få et par sneakers i en ren farve som en simpelt sort eller en skrigende rød. En del af kollektionerne har et præg af italiensk design, da det er en del af Via Vai Footwear. En anden kollektion er Gaber-kollektionen, der trender stort.

Alle sneakers kommer med et sporty look og kan kombineres på en fed måde med mange forskellige jeans, om de er løse eller stramme. Derudover har deres sneakers mange praktiske egenskaber.

Stilede støvler til alle anledninger hele året rundt

Via Vai støvler er også prydet af simpelhed, hvor man lige som med de forskellige sneakers kan vælge den simple farvestil eller den mere vilde stil med mange forskellige farver og mønstre. Her er et godt eksempel serien Sophie loafers, hvor man eksempelvis kan få en traditionel høj støvle med en simpel farve, og med et look, der er italiensk inspireret. Disse støvler er et godt valg, da de egner sig godt til flere forskellige anledninger, som for eksempel både til den fine fest eller til den normale hverdag.

Det er også slut med, at støvler kun bruges om vinteren, for støvler fra Via Vai findes både til sommer- og vinterbrug. Der er blandt andet støvler med lav ankel og høj ankel, og med specielle egenskaber, der giver mulighed for at hoppe i støvlerne både i kolde og varme tider.

Som Via Vai forhandler får man dog også mulighed for at finde en klassisk vinterstøvle, der egner sig godt til de kolde temperaturer, også her med et præg af det italienske design.

Så hvad end du er på jagt efter en mild sommerstøvle, en mere klassisk vinterstøvle, eller et par smarte sneakers, og samtidigt er tiltrukket af italiensk design, så bør du tage et kig igennem Via Vai tilbud og overveje dem, som dine næste forhandler af sko. Dette har du fortjent, hvis du er vild med sko og støvler, og som Via Vai støvler vægter som en af deres værdier og mål.

Alle materialer er hentet fra italien, og er af højeste kvalitet og udvalgt af vores designteam. Kollektionen fra Via Vai boots tilbyder et stort udvalg af sko, støvler, sneakers, sandaler, espadriller og meget mere. Vi er københavn største forhandler, ja, vi er faktisk Danmarks største. Via Vai har sko eller støvler til ethvert tidspunkt på dagen. Fra tid til anden holder vi Via Vai udsalg, men man skal ikke regne med det store udvalg under Via Vai udsalg da kollektionen ofte er solgt inden udsalgsperioden kommer. Så nyd de populære Via Vai tilbud. Vi byder Via Vai footwear velkommen i Chopin Charlottenlund