FRI FRAGT OVER 499    •    LEVERING 1 - 3 DAGE    •    14 DAGES FORTRYDELSESRET

Via Vai

Tabel  Liste 

Sorter stigende

26 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

26 vare(r)

Via Vai
Vi er stolte af at kunne præsentere Via Vai boots collection der omfatter ultra feminine støvler lavet af materialer af høj kvalitet, med den perfekte pasform.

Via Vai´s inspiration kommer fra kærligheden til italien, design dna fra det italienske design og en passion for sko og støvler. Passion var noget, som grundlæggeren af Via Vai shoes, Ruud Pessers, altid havde, efter at have boet i italien i flere år. Samtidig med at han arbejdede for et skomærke, besluttede han at tage det modige skridt og bruge sin viden og ekspertise til at starte sit eget mærke.

I 1992 blev hans drøm til virkelighed, og Via Vai shoes blev en kendsgerning. Startede op hjemmefra og beskæftiger i dag et team på næsten 20 personer. Via Vai arbejder stadig på at udvikle sit brand og det er deres mål at der skal findes et par Via Vai støvler i enhver kvindes garderobe på et tidspunkt. 

Alle materialer er hentet fra italien, og er af højeste kvalitet og udvalgt af vores designteam. Kollektionen fra Via Vai boots tilbyder et stort udvalg af sko, støvler, sneakers, sandaler, espadriller og meget mere. Via Vai har sko eller støvler til ethvert tidspunkt på dagen. Fra tid til anden holder vi Via Vai udsalg, men man skal ikke regne med det store udvalg under Via Vai udsalg da kollektionen ofte er solgt inden udsalgsperioden kommer. Så nyd de populære varer fra Via Vai. Vi byder Via Vai footwear velkommen i Chopin Charlottenlund