BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Saint Tropez silke toppe

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

 

Saint Tropez – et fashion brand

Det danske tøjmærke Saint Tropez er en efterhånden erfaren spiller på både den danske og internationale modescene. Alle designs henvender sig til den modebevidste kvinde, der ønsker at føle sig fashionabel til hverdag. Med andre ord – tilgængelige til alle anledninger. Saint Tropez tøj fordeler sig årligt på intet mindre end 6 hovedkollektioner og 12 ekspreskollektioner, hvilket giver mulighed for konstant fornyelse og for at have fingeren på pulsen.

Et leveringsmønster der passer perfekt ind I Chopin´s koncept om nyheder hver dag! Et andet område der passer ind er at Saint Tropez tilbyder tøj til overkommelige priser.

Silketoppe kan altid bruges i din garderobe

Saint Tropez silke toppe er på mange kvinders favorit liste – og med god grund. Brandet kan nemlig fremvise alt hvad du måtte ønske dig i en fuldendt garderobe.

Der er tøj til en dag på kontoret og tøj til det ultimative party look. Kollektionerne tæller fine skjortebluser med print, unikke detaljer og til både sommer og vinter. Du finder lækre og lune striks, velsiddende jeans og bukser, sexede nederdele og elegante kjoler. Også overtøj i form af frakker, jakker og blazere er en del af det cool Saint Tropez silke toppe.

Du kan endda shoppe løse af undertøj, toppe og sågar strømper fra kollektionerne, på den måde er du dækket ind fra yderst til inderst. Og det bedste af det hele er, at så godt som hele kollektionen kan erhverves til priser, der ikke sprænger budgettet. Derfor er det ikke så sært, at Saint Tropez silke toppe står højt på mange kvinders ønskeliste.

Tøj fra danske Saint Tropez finder du hos Chopin. Brandet leverer nyheder til Chopin hver eneste måned. Godt nok har de mange butikker på verdensplan, men det er Chopin der står klar til at skabe det perfekte look med blandingen af de mange mærker der forhandles. Chopin er din Saint Tropez tøj forhandler.

Sæt dig ned foran din computer, tag dig god tid og lad dig friste af de mange skønne styles, der er tilgængelige her hos Chopin. Vær ikke bange for at klikke noget hjem - er størrelsen forkert eller looket ikke som håbet, så tilbyder vi her hos Chopin både gratis fragt og fri bytte. På den måde kan du let og trygt shoppe Saint Tropez tøj nettet, så du kan prøve det i fred og ro derhjemme.