BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Saint Tropez

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

 

Find din feminine side frem med tøj fra Saint Tropez

Det er måske på tide med nyt indhold til din garderobe, og måske mangler du tøj, der ikke kun passer til den mørke vintertid eller den lyse sommertid, men til alle årets tider? Så bør du gå på jagt blandt udvalget af tøj og kjoler fra Saint Tropez her hos os, Chopin, hvor vi ofte opdatere udvalget med deres nye, friske og lækre kollektioner.

Saint Tropez er et tøjmærke, der har stilen med sig, og blandt deres årlige 6 årlige hovedkollektioner og 12 ekspreskollektioner findes både kjoler, støvler, bluser og jakker, der passer til alle årstider.

Her finder du alt fra de sødeste kjoler i sarte nuancer, perfekt til de lune sommeraftener til praktisk og på samme tid stilede overtøj til enhver årstid.

Én af de ting, som Saint Tropez tøj gør godt og bevirker de skiller sig ud, er deres unikke prints og mønstre. Dette giver dig en mulighed for at finde det helt rigtige outfit, uanset hvilken stil du er til. Vælg en smuk top eller bluse til et par lækre jeans, eller vælg imellem de elegante kjoler, hvis du ønsker at vise dig fra din bedste side – både til festen, men også på kontoret og i dagligdagen. Derfor er mærket selvsagt for den modebevidste kvinde, som tør skille sig ud, men også til kvinden, som ønsker et afdæmpet outfit uden at gå på kompromis med den gode stil.

Saint Tropez fylder dit klædeskab med stil hele året rundt

Nu tænker du måske, at bluser og toppe mest er til dagligdagen på kontoret eller i skolen, men vores toppe og bluser fra Saint Tropez findes til enhver lejlighed. Du kan både finde korte toppe, der egner sig godt til et par jeans, og så kan du også finde bluser, der egner sig godt til en aften med nederdel og bare ben. I vores udvalg finer du altid noget du kan tage på, så du hele året rundt kan lade din feminine side skinne - for hvis der er noget tøjmærke der muliggør dette, så er det Saint Tropez tøj.

De lækre bluser og toppe fra Saint Tropez kan let kombineres med forskelligt tøj, så de egner sig til alle årets forskellige tider.

Blandt vores Saint Tropez tøj finder du desuden også moderne overtøj, som for eksempel regnjakker. De har formået at gøre en kedelig hverdagsting, så som regntøj, til meget mere end bare overtøj – også her formår de at skabe et kvalitetsfuldt design, så du kan se elegant ud og sjaske gennem regnvejret med stil.

Altid de nyeste modetrends til både hverdag og fest

Saint Tropez tøj stræber efter at tilpasse sig de nyeste trends former, mønstre og farver. Du finder derfor et utal af farver; om det skal være den simple enkeltfarve, det prikkede mønster med flere farver, eller det blomstrede look med et hav af farver og mønstre. Derudover finder du desuden også tøj med et lidt mere flashy og party look, som kjoler eller bluser med festlige mønstre, prints og lækkert stof.

Saint Tropez tøj er at finde i mange kvinders garderobe, og det er forståeligt. Fra dette mærke, finder du hos os et udvalg der består af alt lige fra de afslappede bluser og simple toppe til hverdagen på kontoret og de mere festlige party toppe- og kjoler, med glitter og farver. Der er meget at vælge i mellem, og der kommer hele tiden nyt fra Saint Tropez, som er værd at udforske – og du finder det altid her hos os.

Så er der tomme bøjler i dit garderobeskab, så lad det blive fyldt op af med både afslappet og eksklusivt tøj fra vores udvalg – nøje udvalgt fra feminine Saint Tropez.