Prepair

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 32 ud af 41

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 32 ud af 41

Side:
  1. 1
  2. 2

Prepair
Det danske mærke Prepair er som skabt til dig, hvis du ønsker din helt egen stil bygget op omkring elegant kvalitetstøj! Der er ingen tvivl om, at Prepair vil klæde i enhver kvindes garderobe, da det flotte modetøj virkelig sætter kulør på hverdagen. Prepair er et forholdsvist nyt dansk brand grundlagt af Lotte Moslund i 2013.

På trods af mærkets korte levetid så går det hurtigt fremad for Prepair, der i dag er at finde i bl.a. her i Chopin Charlottenlund. Bag mærket står som sagt Lotte Moslund, der har mere end 20 års erfaring indenfor mode- og designbranchen.

Qua sin erfaring ved Lotte Moslund hvad kvinder efterspørger, hvorfor Prepair siden lanceringen har ramt en bred målgruppe med deres luksuriøse tøj til overkommelige priser.

I produktporteføljen fra Prepair finder du alle typer af beklædningsdele herunder T-shirts, kjoler og jeans. Ydermere satser det nytænkende brand stort på toppe og bluser, som også er en fast bestanddel af de mange årlige kollektioner. Prepair er innovative, hvilket blandt andet betyder, at man lancerer op imod 8 kollektioner årligt, der er skabt efter tidens trends og passer perfekt til årstiden.