FRI FRAGT OVER 499    •    LEVERING 1 - 3 DAGE    •    14 DAGES FORTRYDELSESRET

Prepair

Sortér
Producent
  1. Prepair
Buksemodel
  1. Skinny
  2. Straight
  3. Loose

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 40 ud af 52

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 40 ud af 52

Side:
  1. 1
  2. 2

Prepair

Det danske mærke Prepair tøj er som skabt til dig, hvis du ønsker din helt egen stil bygget op omkring elegant kvalitetstøj! Der er ingen tvivl om, at Prepair tøj vil klæde i enhver kvindes garderobe, da det flotte modetøj virkelig sætter kulør på hverdagen. Prepair er et forholdsvist nyt dansk brand grundlagt af Lotte Moslund i 2013.

På trods af mærkets korte levetid så går det hurtigt fremad for Prepair, der i dag er at finde i bl.a. her i Chopin Charlottenlund. Bag mærket står som sagt Lotte Moslund, der har mere end 20 års erfaring indenfor mode- og designbranchen. Qua sin erfaring ved Lotte Moslund hvad kvinder efterspørger, hvorfor Prepair siden lanceringen har ramt en bred målgruppe med deres luksuriøse tøj til overkommelige priser.

I produktporteføljen af Prepair nyheder finder du alle typer af beklædningsdele herunder T-shirts, kjoler og jeans. Ydermere satser det nytænkende brand stort på toppe og bluser, som også er en fast bestanddel af de mange årlige kollektioner. I øjeblikket er Prepair bukser med stribe meget populære. Prepairs nyheder er innovative, hvilket blandt andet betyder, at man lancerer op imod 8 kollektioner årligt, der er skabt efter tidens trends og passer perfekt til årstiden.

Prepair laver feminint tøj til hverdagen

Det kan være nemt at glemme dig selv i hverdagen. Du kan hurtigt komme til at trække i det samme slidte tøj dag ud og dag ind. Det er jo bare dine kolleger og din familie, der ser dig til hverdag. Når du så skal til fest eller i byen, gør du noget ud af dig selv. Hvis du kan nikke genkendende til det eller bare leder efter noget lækkert og behageligt tøj til at have på til hverdag, er det en god ide, at du ser nærmere på Prepair nyheder. Det er et tøjmærke, der laver noget lækkert og eksklusivt tøj, som du sagtens kan have på til hverdag.

Tricket ved at se godt ud til hverdag er nemlig, at du skal have en masse lækkert og flot tøj at vælge imellem. Har du det, vil det være nemt for dig at se godt ud, også selvom du er travl og stresset om morgenen og skal skynde dig ud af døren.

Prepairs tøj er på en gang lækkert, men også afslappet, hvilket gør det meget velegnet til at have på på arbejde, hvis du for eksempel arbejder på et kontor.

Feminint tøj med blomster og lyse farver

Selve mønstret på tøjet og farverne på det er også med til at gøre Prepairs tøj feminint. De har mange både bluser og bukser med blomster. Du kan både få diskrete mønstre og nogle, som man lægger mere mærke til. Det er en god mulighed for dig for at finde det tøj, som du godt kan lide.

Derudover bruger Prepair lyse og lækre stoffer til deres tøj. Det er også med til at skabe et sommerligt og feminint look. Som du helt sikkert vil nyde at gå i.

Hvis du ikke har tænkt så meget over dit tøj de seneste år, vil du muligvis opleve, at du får en helt ny følelse, når du begynder at gå op i, hvad du har på. Selvom det kan virke overfladisk, har det tøj, som vi går i til hverdag, faktisk en betydning for, hvordan vi har det. Det er derfor en rigtig god grund til, at du også gør noget ud af dit udseende i det daglige.

Stort udvalg af bluser

Mange vælger at have mange toppe i klædeskabet og så have færre bukser. Bukser kan oftes benyttes flere dage i træk, mens toppen skal skiftes oftere. Mange ønsker derfor er stort udvalg af toppe i sit klædeskab og hos Prepair nyheder har de så stort et udvalg af toppe, og du kan derfor nemt finde alle de toppe du har brug for til dit klædeskab.

Her til sommer har de et stort udvalg af bluser med korte eller halvlange ærmer, der egner sig godt til at have på på kontoret. Medmindre det er meget varmt, kan det virke for afklædt at have en bluse eller en kjole med bare arme på på kontoret. Der kan det være en god løsning at have en t-shirt på. Velkommen til den største Prepair forhandler.