BÅDE BUTIK OG WEBSHOP HAR ÅBEN   •   FÅ FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499

Pieszak

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

Pieszak

Pieszak er som brand ikke ret gammel. Vi skal ikke længere tilbage end 2007 hvor det opstod i form af den danske modedesigner Henriette Pieszak. Hun havde en forestilling om at skabe et unikt brand hvor detaljer, god pasform med en mere kvindelig kant. Det er lykkedes at skabe et populært produkt med lækre feminine detaljer. Mærket har vokset hurtigt og Pieszak har mange tilbedere der mener at de har den rigtige pasform. Chopin Charlottenlund er en af de få Pieszak forhandlere i nordsjælland.

Pieszak og jeans

Pieszak startede oprindeligt som et rent jeans-producerende mærke. Pieszak jeans blev hurtigt populære og de senere år har man gået fra Pieszak jeans til Pieszak full koncept. Kollektionen af Pieszak jeans er dog stadig dem største del brandet. Stilen signalerer high fashion og der gås aldrig på kompromis med pasform og komfort. Der sjældent Pieszak tilbud for de fås ikke ret mange steder længere. Her hos Chopin har vi udvalgt de absolut mest populære modeller og specielt de 2 "shine" modeller, Pieszak Helene pants og Pieszak Pauline 7/8 pants er yderst populære.

Tøj til både sommer og vinter

Pieszak er ikke kun jeans og bukser for man kan finde en stor variation hos Pieszak. Deres bluser, kjoler og nederdele egner sig godt til sommeren, men kan også sagtens bruges om vinteren med en trøje udover eller nogle tykke strømpebukser inden under. Pieszak sælger dog mest bukser og andre former for jeans, så du kan være klædt smart på til årstiden hele året.

Derudover kan du også få jakker og frakker hos dem. Det kan være sommerjakker til de lyse sommernætter eller tykkere jakker og frakker til efterår og vinter. Der er det vigtigt, at det er noget, der kan holde regn og kulde ude. Det skifter selvfølgelig fra sæson til sæson, hvilke jakker de kan tilbyde dig.

Er du på jagt efter busker eller shorts, kan du også nemt finde det hos dem. De har et stort udvalg af begge dele. Igen er der fokus på, at det skal være simpelt, men med få detaljer, som du lægger mærke til. Det kan være en lynlås på låret eller en anderledes farve på buskerne. Det er med til at gøre, at du kommer til at skille dig lidt ud, uden at dit tøj er noget, der bliver alt for iøjnefaldende.