Philip Hog

Filtrering

Tabel  Liste 

Sorter stigende

4 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

4 vare(r)

Philip Hog
Philip Höglund voksede op i sin fars skoforretning. Philip Höglund's far har arbejdet med skodesign og produktion, så længe han kan huske, og han husker med glæde deres besøg sammen til skofabrikker over hele verden. Han var imponeret af de mange dygtige skodesignere og producenter og tiltrukket af de farverige materialer og det lækre tilbehør. Han begyndte han at fantasere om sit eget skomærke .... Senere i Milano studerede han fodtøjsproduktion og mønstrering. Efter hans studier i Milano flyttede han til Shanghai og begyndte at arbejde inden for skobranchen for at forstå og erhverve al mulig viden om skodesign og produktion.

Et brand blev til
Inspireret af nogle af de mest kendte internationale mærker og hele pulsen i branchen tog han sin endelige beslutning om at skabe sit eget mærke; Philip Hog Stockholm. Siden er det kun gået en vej og det er frem. Philip Hog er på ingen tid blevet super populært produkt, alene i Danmark.

Mit brand, Philip Hog skal være ung, frisk og afspejler de internationale modetrends. Jeg vil skabe et mærke med et socialt ansvar, et mærke, der sletter linjen mellem kvinder og mænd såvel som mellem lande og kulturer. Philip Hog er en samlet verden af ​​coolness, glæde og lykke udtaler Philip Höglund.