BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Philip Hog

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

Philip Hog

Philip Höglund voksede op i sin fars skoforretning. Philip Höglund's far har arbejdet med skodesign og produktion, så længe han kan huske, og han husker med glæde deres besøg sammen til skofabrikker over hele verden. Han var imponeret af de mange dygtige skodesignere og producenter og tiltrukket af de farverige materialer og det lækre tilbehør. Han begyndte han at fantasere om sit eget skomærke .... Senere i Milano studerede han fodtøjsproduktion og mønstrering. Efter hans studier i Milano flyttede han til Shanghai og begyndte at arbejde inden for skobranchen for at forstå og erhverve al mulig viden om skodesign og produktion.

Et brand blev til

Inspireret af nogle af de mest kendte internationale mærker og hele pulsen i branchen tog han sin endelige beslutning om at skabe sit eget mærke; Philip Hog Stockholm. Siden er det kun gået en vej og det er frem. Philip Hog er på ingen tid blevet super populært produkt, alene i Danmark.

Mit brand, Philip Hog skal være ung, frisk og afspejler de internationale modetrends. Jeg vil skabe et mærke med et socialt ansvar, et mærke, der sletter linjen mellem kvinder og mænd såvel som mellem lande og kulturer. Philip Hog er en samlet verden af ​​coolness, glæde og lykke udtaler Philip Höglund.

Sneakers med anderledes design

Philip Hogs sneakers er ikke kun komfortable og praktiske – de har også et super fedt design! Disse sneakers reflekterer de internationale trends og tendenser og er friske og farverige. De er enkle og klassiske i sin udformning, men med et varierende udseende. Der bliver leget med at blande forskellige materialer på én sko, og at lave designs til enhver smag. For blot at nævne nogle af designene er der med leopard-mønster, metallook, ruskind og læder og shiny polyester. Der er altså en sneakers til alle, eller flere til én – når der skal være plads til at lege med sin stil eller mixe flere stilarter på én gang.

Nogle dage vil man måske gerne se meget sporty ud, andre dage helt klassisk og nedtonet, og en tredje dag skal det med være fest, farver og glimmer på – Philip Hog laver sneakers til det hele. Og en sko fuldender virkelig et look og sætter prikken over i’et.

Altså kan skoen både færdiggøre et outfit og gøre det 100% gennemført, eller, den kan fungere som en fræk og opsigtsvækkende kontrast, der giver dig lidt ekstra lurende blikke i gadebilledet. Philip Hogs sneakers kan begge dele og der simpelthen sneakers til hvilken som helst lejlighed.