BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

One Two Luxzuz

Tabel  Liste 

Sorter stigende

10 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

10 vare(r)

Står garderobeskab atter en smule tomt, og har du brug for noget nyt hverdagstøj, der også sagtens kan fungere til de mere festlige anledninger? Så bør du overveje at gå på opdagelse i vores mærke One Two Luxzuz og deres mange forskellige serier og kollektioner. Vi udbyder et stort udvalg fra deres spændende kollektioner, lige her hos Chopin.

One Two Luxzuz har sine rødder i Danmark, og fokusset ligger på den simple skandinaviske og nordiske stil med en blanding af klassisk elegance og et stilet look. Mærket og tøjet er inspireret af det simple skandinaviske look, som afspejler sig i deres kollektioner. Samtidig fokuseres der på de stærke farver og nuancer, der giver tøjet et mere festligt og fashionable look. Derfor kan meget af dette tøj mærke bruges til flere forskellige anledninger.

One Two Luxzuz er elegant og komfortabelt tøj til hverdagen og festen
Meget af kollektionerne er med afdæmpede farver, der ikke fremgår særligt skrigende eller skinnende. Derfor passer meget af tøjet godt til enhver kvindes hverdag. Det egner sig godt til den almindelige dagligdag, men det betyder ikke, at tøjet ikke er moderigtigt for den stilbevidste kvinde.

De forskellige designs passer rigtig godt til den, der er på farten og måske ikke lige altid har tid til at nå hjem og skifte, hvis man skal videre fra arbejdet til et mere festligt arrangement. For eksempel findes mange af bluserne med simple og afdæmpede farver, men også med abstrakte mønstre og striber, så der er rig mulighed for at vælge et outfit, som passer til enhver anledning – fra dag til aften.

One Two Luxzuz – unikke designs med plads til komforten
Du kender det måske selv; du har købt en rigtig lækker og moderigtig bluse eller et par elegante jeans, der bare sidder perfekt og passer lige til dig. Først er det en skøn følelse, men efter et stykke tid i tøjer finder du ud af, at det piner og plager dig at gå rundt med det, fordi det ikke sidder godt på kroppen eller stoffet ikke er komfortabelt.

Dette slipper du med garanti for med tøj fra One Two Luxzuz. Her er både look og design i orden, og du slipper samtidig for, at det er ubehageligt at have på. Der er stor fokus på, at tøjet fra One Two Luxzuz skal være behageligt og afslappet at have på, hvad en det er et par almindelige hverdagsjeans eller en festlig bluse. Den elegante bluse, der både passer til dagligdagen på arbejdet og festen senere på aftenen, skal selvfølgelig være til at have på hele dagen, og det får du mulighed for med tøj fra One Two Luxzuz. En optimal pasform, lækkert materiale og et passende, aktuelt design i én.

Et hav af mønstre og farvenuancer
One Two Luxzuz er et tøjmærke, der har utallige af forskellige kombinationer af farver og mønstre. Der er de mere afdæmpede stykker tøj med simple farver, og så er der også de lidt mere festlige stykker tøj med skrigende farver, abstrakte mønstre eller motiver på. Kombinationerne er mange, og der findes også en blanding af det hele, hvor de skrigende farver er blandet med de abstrakte mønstre og mere dæmpede farver.

Læg især mærke til de lækre bluser, toppe og kjoler vi har valgt at føre fra dette mærke. Her kommet mærkets popularitet især til rette med deres innovative designs i form af skønne prints, mønstre og unikke sammensætninger af farver. Med dette unikke tøjmærke får du utroligt meget for pengene, så tag endelig et kig i vores udvalg, når vi viser dig det bedste fra One Two Luxzuz.