BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Mos Mosh Tilda shirt

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Mos Mosh skjorter

Lige nu er der 3 serier af skjorter der bare hitter hos Mos Mosh. Det er Mos Mosh Tilda skjorte, Mos Mosh Mattie skjorte samt Mos Mosh Maggie Glam skjorte. Alle 3 serie er grundfarverne NOOS som betyder produktionen fortsætter for nu for grundfarverne. Det er sæsonfarverne der skiftes ud, ja, hver sæson!.

Mos Mosh Tilda shirt

Nu også den populære "Tilda" skjorte fra Mos Mosh er nu blevet til en serie både som almindelig skjorte og som model "Flounce" med flæser.

Mos Mosh Tilda skjorte kommer i en lang række af basisfarver og enkelte sæsonfarver som skiftes ud hver sæson.Skjorten er super flot designet med krave samt knappestolpe. Kompositionen er 65% bomuld, 30% polyamid, samt 5% elasthan. Altså fuldstændig samme komposition som Mos Mosh "Mattie" skjorten. Kompositionen gør at skjorten har masser af stræk, der gør denne skjorte lækker og yderst behagelig at have på.

Mos Mosh Tilda Flounce skjorte

Mos Mosh udvider den populære Tilda shirt med en model "Flounce" Skjorten er identisk med den almindelige "Tilda" men har flæser foran stolpelukningen samt på ærmekanten. Mos Mosh Tilda Flounce er en mere femini model end den almindelige model Tilda shirt..

Mos Mosh Tilda Flounce skjorten passer også til Mos Mosh´ egen blazer Blake suit. Mos Mosh Tilda skjorte fås lige nu i 9 farver og flere er på vej.