BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Mos Mosh Mattie shirt

Tabel  Liste 

Sorter stigende

12 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

12 vare(r)

Mos Mosh skjorter

Lige nu er der 3 serier af skjorter der bare hitter hos Mos Mosh. Det er Mos Mosh Tilda skjorte, Mos Mosh Mattie skjorte samt Mos Mosh Maggie Glam skjorte. Alle 3 serie er grundfarverne NOOS som betyder produktionen fortsætter for nu for grundfarverne. Det er sæsonfarverne der skiftes ud, ja, hver sæson! Så er du vild med en sæsonfarve så slå til for efter sæsonen kommer den ikke mere.

Mos Mosh Mattie shirt

Den populære skjorte fra Mos Mosh er nu blevet til en serie med en række basisfarver samt nye der kommer til sæson efter sæson. En lækker og flot designet skjorte med rund hals udskæring samt skjult knappestolpe. Kompositionen er 65% bomuld, 30% polyamid, samt 5% elasthan der giver Mos Mosh Mattie skjorten masser af stræk, der gør den lækker og meget behagelig at have på.

Sæsonens farver passer perfekt ind til resten af Mos Mosh´ kollektion og samtidig fås den i en række basisfarver. Den passer perfekt til Mos Mosh egne jakkesæt med de feminine flæser ved håndled der lige akkurat stikker ud af ærmerne på jakkesættet. Du finder det absolut største udvajg af Mos Mosh Mattie skjorte hos Chopin.

Ja, du finder sådan set det absolut største udvalg af hele Mos Mosh kollektion i vores butik i Charlottenlund.