Mos Mosh

Filtrering
Producent
  1. Mos Mosh
Buksetype
  1. Skinny
  2. Straight
  3. Loose
  4. 7/8

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 32 ud af 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 32 ud af 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Mos Mosh
Mos Mosh er et dansk brand med et omfattende program af jeans og bukser i kollektionen, dog suppleret med lidt lækre overdele og jakkesæt. Mos Mosh tilgang til design og business er international og de har designet Mos Mosh bukser, der kan lide det, når design og velvære går hånd i hånd. Det er et yngre firma der kun har været aktiv side 2010.

Mos Mosh´s ønske er at bruge de mange års erfaring personalet har fra branchen til at skabe noget anderledes. Et jeans koncept for kvinder, for hvem, design og velvære går sammen hånd i hånd. Et koncept hvor pasformen er altafgørende uden kompromis.

Disse føste år er det lykkedes Mos Mosh at etablere sig som leverandør til de bedste modebutikker i Europa.

Mos Mosh bukser
Mos Mosh har efterhånden bemærket sig som brand´et med en perfekt pasform og iøjnefaldende rå detaljer. Det er da også jeans og bukser der er det centrale i kollektionen, men efterhånden en større del af toppe og kjoler.

Det er ikke en tilfældighed for det har hele tiden været meningen med Mos Mosh bukser. Der er lyttet til kvinderne og det har vist sig at give afkast. Deres bukser er et feminint mærke med et samtidigt råt og upoleret twist. Pasformen, den lille twist og kærlighed til de ting vi gør, gør os unikke. Det gælder for jeans. Det går for mennesker, og det gælder for hele vores design.