Liebeskind Berlin

Filtrering

Tabel  Liste 

Sorter stigende

30 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

30 vare(r)

Liebeskind
Er der et firma i mode verdenen der stormer frem så er det Liebeskind Berlin. De blev hurtigt kendt på deres meget populære tasker og punge alt i skind. Så prøver de sig på moden scenen med tøj og successen vil ingen ende tage. Som det kan læses i navnet stammer firmaet fra Berlin og det er en by der ikke længere ligger på den lade side, specielt når det gælder modescenen. Byen sprudler af kreativitet. Liebeskind ønsker kun at identificere sig med de lækreste butikker og webshops landet over og du vil derfor ikke finde mærket i nogle tvivlsomme shops. Choopin.dk er en af de største Libeskind forhandlere når det gælder modetøj og tasker. Så her er rig mulighed for et godt Liebeskind tilbud. Også Chopin Charlottenlund har et stort udvalg af det populære tøj mærke, men eller kan du købe en taske online her. Stort udvalg i både deres tøj og tasker. Mangler du en Liebeskind taske så kik her.

LIebeskind Berlin tasker
Liebeskind Berlin er din garanti for god stil og moderne kvalitets tasker. Således har det tyske mærke vundet stort frem de seneste år, hvilket i høj grad skyldes fokussen på den høje kvalitet, lækre designs og ikke mindst mangfoldighed. Det hele startede, som navnet antyder, i Berlin, hvorfra man også henter inspiration til de mange designs. Herudover var det i starten udelukkende moderigtige tasker man så fra Liebeskind Berlin – i dag er produktsortimentet dog udvidet betragteligt.

Det betyder at du også finder blandt meget andet end en Liebeskind taske i sortimentet. Der er altså sket en væsentlig udvidelse, grundet den store popularitet. Liebeskind Berlin har også ekspanderet i Chopin Charlottenlund og du kan helt sikkert finde noget til dig der leder efter en Liebeskind taske.