FRI FRAGT OVER 499    •    VI SENDER DIN PAKKE INDEN 24 TIMER    •   OPRET KONTO OG FÅ RABAT

Lee jeans

Sortér efter
Producent
  1. Lee jeans
Buksemodel
  1. Straight
Pris
  1. 390,00 kr og derover

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Lee jeans
Lee Jeans skaber kollektioner til både mænd og kvinder. Her finder du dog kun Lee jeans til damer. De er kendt for deres meget høje kvalitet og flotte pasformer. De skaber deres denim på meget fine væve, hvilket betyder, at det er en tidskrævende proces at lave disse Lee jeans dame modeller. Det betyder også, at de bliver vævet finere og gør at de dermed sidder bedre. Man kan kende dem på den blå Selvage kant, som er et tegn på kvalitet. De mest populære modeller er i øjeblikket Lee Scarlett skinny jeans, Lee Marion straight jeans samt den nye Lee Emlyn jeans. Alle modeller er Lee jeans dame.

Lee deluxe stretch
Til Lee jeans dame, har de opfundet det de kalder "Deluxe stretch". Hvor mange jeans med stretch kun har det én vej, så har de bemærket sig ved at kunne producere dette "Deluxe" stretch til at gå begge veje. Hop i et par og der er simpelthen ikke noget der strammer! De er meget populære og de kan i dag erhverves fra kun 699.-

I dag, handler det om for Lee jeans, at bringe flere fits, styles, finishes, features og muligheder end man har set hidtil på markedet. Chopin.dk og Chopin Charlottenlund har det støste udvalg af Lee jeans dame.

Lee jeans startede med at producere jeans i 1989 i Salina, Kansas. I dag er Lee jeans et verdenskendt brand, som producere slidstærke og stilrigtige jeans . De laver tidsløse jeans med klassiske detaljer til både mænd og kvinder i alle aldre. Står du også og mangler et par nye jeans til din garderobe, så tjek de mange forskellige jeans fra Lee, som fås i mange forskellige vask typer, styles og pasforme.