BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Lacoste

Vi har endnu ikke fået oprettet nogen produkter online. De er dog på vej så kik snart ind igen eller prøv i butikken. Der kan de allerede være ankommet.

Lacoste

Smukt design er ikke noget man ser overalt. Når vi finder et design vi falder for, har vi tendens til at holde fast i det. Sådan har vi det ofte med sko og specielt sneakers, som er noget af det mest moderne, man kan gå i for tiden. Men selvom vi elsker sneakers, kan de nogle gange se lidt uformelle ud til et outfit, der gerne skal være lidt klassisk stilet. Her er Lacoste sneakers et super valg, da de har den lækre sporty look, men på en stilet måde.

Livet er en smuk sport, lyder Lacostes motto, der i 1933 blev grundlagt af tennisspilleren René Lacoste. Det giver god mening at sneakers fra netop dette mærke, er lidt mere stilrent udført i designet, da tennis altid har været en klassisk sport. Pænt hvidt sportstøj og accessories, der taler til overklassen. Og ligesom tennis, er livet da også en smuk sport specielt i Lacoste sneakers.

Kvalitets sneakers i lækre materialer

Sneakers er ikke bare sko, de er udtryk for et valg af stil, der passer til ens personlighed. Sko skal ikke længere bare være gode at gå i, de skal også være lækre at se på. Lacoste har tænkt dette godt igennem og udformet sine sneakers i et tidløst og smukt design. Der er sans for kvalitet og godt håndværk, hvilket medfører, at man kan have sine udvalgte Lacoste sneakers i mange år – og det er jo skønt, når man først er blevet forelsket i en model.

At de tilmed er utroligt behagelige at have på, er kun en ekstra fordel. Lacoste går ikke på kompromis med god kvalitet, og dette ses tydeligt på deres udvalg af sneakers. Skoene er skabt i holdbare og eksklusive materialer lige fra gummisålen til de lækre skind, skoen er betrukket med. Lacoste sneakers er altså til dig, der går efter et par kvalitets sneakers, der kan holde til at blive brugt.

Find den rette model til dig

Lacoste sneakers er smukt design. Ingen tvivl om det. Tag et kig i Chopins udvalg af sneakers fra Lacoste og find den model, der passer til dig. Kom gerne ind i butikken, hvis du ønsker at prøve skoen på og finde den helt rigtige størrelse til dine fødder. Således kan du også med dine egne hænder mærke den udsøgte kvalitet. Du kan ligeledes købe skoene her i webshoppen helt enkelt og nemt.