FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499    •   FÅ KR 100 XTRA I ONLINERABAT. SE RABATKODE I INDKØBSKURVEN

Koru Vintage

Sortér efter

Tabel  Liste 

Sorter stigende

2 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

2 vare(r)

Koru

Brandet Koru så dagens lys i 2009 og udsprang fra en idé Chiara Biasio fik som ung forretningskvinde, der var meget ivrig efter at skabe noget verden manglede af ​​tilbehør. Koru bælter og accessories er fremstillet i Italien og lavet af nøje udvalgte italienske materialer. Inspirationen er en kombination af vintage og luxus med påvirkninger fra rockens verden.

Koru Vintage nærmere betegnet

Deraf tilnavnet Koru Vintage. Koru er veletableret i hele Italien med fokus på medium - high-end kunder og samtidig udvide sin tilstedeværelse på de nordeuropæiske markeder som Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Koru er et Maori navn og er skabt med henblik på at overføre energi, passion for de smukke ting i verden. Koru er fordi vi ikke er aldrig de samme, men udvikling. Koru er ofte skabt i ægte læder materialer og mange kalder det derfor Koru vintage leather.

I fællesskab med designere har hun grundlagt et succesfuldt brand, som kan købes i store dele af verden. Stilen er kompromisløs, eftersom Koru vintage forsøger at skabe bro imellem det rå udtryk og den romantiske stil. Disse to modpoler mødes i smuk forening, når bælterne lanceres i nye kollektioner, hvilket selvsagt gør mærket eftertragtet af mange kvinder. Koru udstråler eksklusivitet og er pyntet med en masse sofistikerede snit og detaljer, som kort sagt gør det en fornøjelse at kigge på bl.a. her hos Choopin.dk. Her finder et stort udvalg af disse superlækre bælter som ikke kan købes mange steder her i Danmark.