BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Jonny Q

Tabel  Liste 

Sorter stigende

16 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

16 vare(r)

FIND DET PERFEKTE FIT MED JONNY Q JEANS
Jeans med stretch eller stræk, skinny jeans, straight jeans - kært barn har mange navne, og her er der altså tale om et barn, kvinder sørger for at holde rigtig nært ved hjertet. Jonny Q´s skinny jeans, der sidder tæt til kroppen, men som samtidig hverken strammer eller er ubehagelige at have på? Ja tak, det er et absolut must-have i garderoben, hvis man vil komme moderigtigt gennem hverdagene. Og det er Jonny Q, vi kan takke for jeans med stretch.

Jonny Q er et engelsk modemærke, der udelukkende fokuserer på at lave jeans. Vi skal faktisk helt tilbage til 1978 for at finde vores yndlingsjeans. Jonnny Q´s ejer Pasquale Orza drog dengang verden rundt i denimens navn for at gøre research, og endte ud med det første par stretch denim jeans produceret i japansk denim.

Fint skal det være og perfekt skal det føles!

FØL DIG GODT TILPAS MED JONNY Q JEANS
Jonny Q er foruden historisk set at være et fantastisk innovativt mærke, også et mærke, der fokuserer meget på det feminine. Jeans skal være behagelige, men fordi de spiller så vigtig en rolle i vores garderobe og valg af hverdagstøj, så skal det også være et par jeans, man som kvinde kan finde sig selv i. På grund af det stretchy materiale er pasformen selvfølgelig til alle kvinder og det er altså også en betingelse for at man kan elske sine jeans. Det skal føles som om man slet ikke har jeans på.

En anden god grund til at vælge Jonny Q jeans er for deres produktionsmetoder. Alle deres jeans produceres i Italien og er altså sweatshop free. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om der sidder lavt betalte kvinder et sted i Asien og syr dine jeans. Nej, Jonny Qs jeans bliver produceret under ordentlige arbejdsforhold.

Jonny Q er altså kvalitet, værdi og pasform i to par bukseben. Mærket har mere end 40 års erfaring med, som sagt, kun at lave lækre jeans. Og i løbet af de 40 år, er de altså blevet ret så gode til det. 

BREDT UDVALG AF JONNY Q JEANS
Om du er til de helt simple jeans af slagsen eller elsker de små detaljer som lynlåse, mønstre og diamanter, så har Jonny Q en model, der kan præcis dét. Derfor har vi her hos Chopin selvfølgelig også allieret os med et godt udvalg af Jonny Q jeans.

Vi elsker Jonny Q for designet, for komforten og for følelsen. I et sådan par jeans kan en hård mandag morgen i hvert fald blive lidt lettere. Vi siger selvfølgelig ikke at du skal droppe kaffen, men se om ikke du kan finde et par jeans fra Jonny Q her på vores side, som du kan bilde dig selv ind faktisk bare er dine natbukser, når du prøver dem på. Okay, det er måske også lige at strække den, men en ting er sikkert: Der er masser af stretch i Jonny Qs jeans og du kan virkelig føle dig tilpas og sexet i dem.