BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   BUTIKKEN HAR ÅBENT MED FRISKE FORÅRSNYHEDER

Emily Van den Bergh

Tabel  Liste 

Sorter stigende

2 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

2 vare(r)

Tysk producerede produkter har et ry for at være af høj kvalitet. Og dette kan man helt sikkert nikke genkendende til, hvis man bare én gang har prøvet et stykke tøj fra den tyske designer Emily Van der Bergh.

Denne designer skaber alt sit tøj ud fra et princip om, at tøj ikke skal være besværligt eller sart, men derimod skal passe til og holde til alle hverdagens forskellige glæder og udfordringer. Således er alle trøjer, bluser og tunikaer fra Emily Van der Bergh luftige, behagelige og holdbare. Oplev det selv blandt vores fine udvalg dette eksklusive mærke her hos Chopin.

Specifikt fokus skaber bedre produkter

Det specielle ved mærket Emily Van der Bergh er blandt andet, at denne designer udelukkende designer tøj til overkroppen. Det vil sige, at man her finder bluser, skjorter, trøjer og tunikaer. Det store fokus på en bestemt type af tøj betyder, at designeren så til gengæld kan perfektionere dette område.

Alle produkterne fra Emily Van der Bergh varierer meget i det visuelle udtryk. Dette er et billede på den nytænkning og den konstante innovation, som denne producent sætter højt i forbindelse med sin produktion af tøj til kvinder. Alligevel er der nogle fællestræk, der gør, at man kan kende dette mærke, når man ser tøjet derfra.

Emily Van der Bergh er et tøjmærke, som ikke ligger under for mange moderne designeres idéer om minimalisme og enkelthed. Her er der tværtimod tale om tøj, som tør at lyse op og sprede glæde – både hos den, som bærer det, og de som ser på det.

Således er langt de fleste trøjer kendetegnet ved fine, farverige mønstre, som tit indeholder en type af blomstermønster. Dette giver alle modellerne et sjovt og livligt udtryk og spreder en stemning af forår og sommer omkring sig.

Kvalitet der varer ved

I forhold til mange af de billigere tøjmærker, hvor man kan købe næsten uendeligt mange stykker tøj uden at det gør ondt på pengepungen, så fremstår trøjerne fra Emily Van der Bergh noget mere eksklusive. Materialerne og designet er i top, og derfor koster disse produkter også lidt mere end gennemsnittet.

Men en god trøje som dem fra denne designer tjener hurtigt sit værd ind igen. I forhold til billigt tøj, der hurtigt bliver slidt ned, kan disse fine produkter nemlig holde i mange år. De kan vaskes uden at miste farve og pasform, og er dermed alle pengene værd.

Tøjet til kvinder fra denne tyske designer udgør et frisk pust på modescenen. Her er der nemlig ikke tale om tøj, hvor målet er at ensrette alle bærernes look. Derimod er der tale om tøj, som fokuserer på individualitet og prøver at bringe det bedste frem i den enkelte kvinde.

Derfor er Emily Van der Bergh en designer, som sørger for, at man kan være sig selv. Er du blevet nysgerrig? Så er du altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Charlottenlund eller tage et kig her på webshoppen hos Chopin.dk