FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499    •   FÅ OP TIL KR 200 XTRA I ONLINERABAT. LÆS MERE I INDKØBSKURVEN

Dolomite

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 vare(r)

Overtøj fra Dolomite er praktisk, men flot

Når du skal købe overtøj til efteråret og vinteren, er det selvfølgelig vigtigt, at du først og fremmest har fokus på, at det skal være praktisk. Det skal kunne holde dig varm og tør og dermed kunne holde både vind, vand og kulde ude. Derudover vil de fleste af os også gerne have overtøj, der er pænt. Det kan være store krav at stille sin vinterjakke, men mærket Dolomite forstår faktisk at forene de to. Der findes et kæmpe udvalg af Dolomite jakker til kvinder og Dolomite frakker, der egner sig rigtig godt til efterår og vinter.

Det bedste er, at du har to jakker, en til både efterår og en til vinter. Det er med til at gøre, at du har en jakke, der passer til, hvor køligt det er. På den måde behøver du ikke at gardere dig med en masse trøjer og lignende indenunder. Du kan nøjes med din jakke udover dit hverdagstøj.

Gode jakker til efteråret

Når du skal finde en Dolomite jakke til efteråret, er det ofte en god ide at gå efter en Dolomite jakke, der ikke er for lang og varm – medmindre du er virkelig kuldskær. Din Dolomite jakke dame behøver derfor ikke at gå ned over bagen, men kan sagtens bare gå til hofterne. Den behøver heller ikke at være så tyk, som en jakke du skal have på om vinteren.

Det er dog altid vigtigt, at du vælger en Dolomite jakke dame, der er vind- og vandtæt, så du ikke bliver våd og kold, når det regner og blæser. Det vil klart være den bedste løsning for dig.

Dolomite har flere gode overgangsjakker. En populær model er en Dolomite dunjakke med fyld af dun og fjer. Den er med til at holde dig dejlig varm, men er ikke så varm, at det bliver ubehageligt, hvis du for eksempel bevæger. En god overgangsjakke kan også være en kraftig regnjakke, som du også kan finde nogle lækre modeller af fra Dolomite. Begge former for jakker kan fås i flere forskellige farver og til mænd og kvinder, så det er nemt at finde en, der passer til dig.

Gode frakker til vinteren

Om vinteren skal dit fokus selvfølgelig ligge på, at du skal have en tyk, foret frakke, så du kan holde varmen, også selvom det er koldt. Det er en god ide at vælge en model, der er længere, gerne en der går ned over numsen. Det er med til at gøre, at du bedre kan holde varmen.

Dolomite har flere lange jakker til kvinder med fyld af dun og fjer. Det er en meget effektiv måde at holde varmen på, og hvis du er lidt kuldskær, er det helt sikkert en frakke for dig. Dolomite har lavet flere frakker, der kan vendes. Det gør, at du kan have et forskelligt udseende på frakken, alt efter hvad du skal til.

Hvis du ikke bryder dig om looket fra en Dolomite dunjakke, har Dolomite også flere forskellige andre former for vinterfrakker. De har stadig et fyld af dun, men har ikke den boblede effekt, som er kendt fra dunjakker. Chopin Charlottenlund er Dolomite forhandler i hele Gentofte.