FRI FRAGT MED POSTNORD OVER 499    •   FÅ KR 100 XTRA I ONLINERABAT. SE RABATKODE I INDKØBSKURVEN

CS#15

Sortér efter

Tabel  Liste 

Sorter stigende

13 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

13 vare(r)

Sko og tøj fra CS#15 – komfort, godt håndværk og enkelt design. CS#15 er et undermærke til skobrandet Cashott, som har lavet en lækker kollektion af sko og tøj med høj komfort og solidt design. Enkelt, sporty og klassisk.

Dansk design – tøj og sko fra CS#15

CS#15 er et dansk brand, som er et undermærke af skobrandet Cashott, som blev stiftet i 2007. Moderbrandet Cashott besluttede sig for at lave et ekstra mærke med samme designer og kerneværdier bag, nemlig CS#15 tøj og CS#15 sko. CS#15 laver tøj og sko af høj kvalitet med komforten i højsædet, solidt design og godt håndværk.
Med mottoet: "design comfort" har firmaet opnået stor succes i Danmark og mange lande i Europa. Designeren Jens Schøtt, som står bag kollektionen, har mange års erfaring som skodesigner i forskellige højprofilerede skomærker. Han sørger altid for at skoene designes med et dansk look, det vil sige høj kvalitet, høj komfort og et råt, enkelt design. I CS#15 benyttes der europæiske materialer og ligeledes forarbejdes skoene i Europa og fremstilles af dygtige håndværkere fra Portugal. Deres tøjkollektion bærer præg af en sporty inspiration, og er holdt meget strømlinet i sort og hvid.

Enkelt og lækkert tøj fra CS#15

Det danske CS#15 har kastet sig ud i at lave en tøjkollektion som fører principperne fra skokollektionen videre til skøn beklædning. Det er altså en kollektion lavet i lækre materialer og med super lækker komfort og pasform. Tøjstilen er meget sporty og klassisk som Mos Mosh – der er ikke for meget "støj". Enkelt og lækkert med et twist – dette ses eksempelvis i deres skønne hverdagstoppe, hvor stropperne krydses bag på og er lavet i et stræk-materiale med glimmer i. CS#15 tøj er både til hverdag og fest, og kollektionen tæller blandt andet bomber jakker, kjoler, hverdagstoppe, skjorter og sidst, men ikke mindst, deres vildt lækre bukser.

Bukserne er kendt for den lækre pasform de har, eftersom materialet består af en masse stræk, og de sidder derfor virkelig behageligt. Brandet benytter sig også af materialerne bambus, bomuld og polyester, og ved hvert et stykke tøj skinner det klart igennem, at godt håndværk går forud for at halse efter moden.

Tøj – alt sammen lavet med komforten i højsædet og godt solidt håndværk. Det er tøj til kvinder til enhver lejlighed, som kan matche lidt af det hele, og som ovenikøbet har en meget rimelig pris. Tøjet laves altid i ægte italiensk skind og holder flere sæsoner igennem. Designet er råt, funktionelt og enkelt – det holder bare. Men derfor er det på ingen måde kedeligt, for der er så mange fine detaljer på hver enkel vare – eksempelvis frynser, guld-snuder, lækre lynlåse eller frækt 'slangeskind'.

Tøjet fra CS#15 er landet i mange af landets førende tøjbutikker, hvilket vidner om, at det bestemt er et mærke der er kommet for at blive, og varer, som kunderne er glade for at have købt. Designet er meget stilrent, og brandet går op i at være tro mod linjen i kollektion samt konceptet bag. CS#15s er til kvinden, der ved hvad hun vil have, og som får dét, hun har betalt for, og hvor komforten vægter mindst lige så meget som det smarte og moderne – CS#15s kan nemlig begge dele.