BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Costamani

Sortér efter
Brand
  1. Costamani
Buksemodel
  1. Skinny
  2. Straight
  3. Loose

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 60 ud af 116

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 60 ud af 116

Side:
  1. 1
  2. 2

Costamani

Dette danske brand Costamani er faktisk så nyt som fra 2015. Ovenstående varer er altså de første styles fra forhåbentlig en lang række af lækre kollektioner fra firmaet Wang ApS. Bag dette fynske firma gemmer sig 1 pige, Merethe Wang Andersen som har rigtig man år i modebranchen. Costamani betegner selv deres design som boho stil med fokus på pasform i lækre og "rene" metervarer.

Costamani laver også jeans

Det er helt klart forsøget værd også at prøve et par jeans fra Costamani. Som ethvert stk. Costamani tøj, har vi med jeans af høj kvalitet at gøre, hvor der er tænkt over både pasform og detaljer. Alle ved hvor svært det kan være at få et par jeans der bare passer perfekt. Ud over Costamani jeans har vi det absolut største udvalg af jeans og bukser, så mon ikke vi skulle finde et par jeans der passer! Du finder Costamani her på Chopin.dk og i vores fysiske forretning Chopin Charlottenlund.

Høj kvalitet uden at gå på kompromis

Bukser, bluser, nederdele og meget mere kan kombineres på kryds og på tværs, så det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan Costamani skal sætte sit præg på din personlige stil. Fordi tøjet kan kombineres på så mange måder, kan det pifte enhver garderobe op og være med til at understrege din personlige stil - tøj er jo en af de mange måder, man kan udtrykke sig på.

De mange smukke mønstre og farver er nogle af kendetegnene ved mærket, men det ikke for alle. Derfor kan du også få mere neutrale farver og mønstre, der stadig udsender de samme lækre bohemevibes. Hvert et stykke tøj er syet i de bedste og reneste materialer, og på intet tidspunkt har Costamani gået på kompromis med kvaliteten, der også er et af nøgleordene bag mærket. Der kan på intet tidspunkt peges fingre af kvaliteten, og det vil du tydeligt mærke, når du står med tøj fra Costamani eller Mos Mosh i hænderne.

Gå på opdagelse, lad dig inspirere af det store udvalg og giv din garderobe et farverigt og romantisk pift med tøj fra Costamani. Du fortjener intet mindre.