FRI FRAGT OVER 499    •    LEVERING 1 - 3 DAGE    •    14 DAGES FORTRYDELSESRET

Co'Couture

Sortér
Producent
  1. Co'Couture
Buksemodel
  1. Loose

Tabel  Liste 

Sorter stigende

3 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

3 vare(r)

Co'Couture
Co’Couture er et helt nyt dansk designbrand grundlagt i 2015.Co’Couture arbejder hårdt på at levere det helt rigtige tøj i et updated look. Co’Couture er tøj med et stort mix af lækre og vovede detaljer samt ekstrafine kvaliteter til kvinder, der ønsker og vil følge moden på første række men samtidig fastholde det der helt unikke udtryk.

Parisiennes’ i hjertet
Som vores navn fortæller er vi ’Parisiennes’ i hjertet. Udtaler Co’Couture selv. Derfor blander de deres kollektioner med en nordisk enkelhed med et sensuelt strejf af French chic. Det endelige resultatet er en umiskendelig dosis af kant, perfekte silhuetter med øjet for detaljen. Hvis du bærer Co’couture, kan du med sikkerhed nyde friheden til at udtrykke din personlige power gennem den feminine mode samt iøjnefaldende effekter og materialer i høj kvalitet.

Co’couture giver dig lækker og ubesværet elegance til en overkommelig pris. Noget som mange ikke kan. Som Co’Couture forhandler er du med på 6 årlige kollektioner, der er inspireret af den skandinaviske minimalisme og French chic styling. Alt, til super attraktive priser samt tilpasset markedets aktuelle krav. En Co’Couture forhandler modtager express styles ind i mellem kollektionerne, der afspejler markedets markante trends.