BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Chopin Charlottenlund

Tabel  Liste 

Sorter stigende

48 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

48 vare(r)

CHOPIN CHARLOTTENLUND
Er også navnet på vores eget label. Vi er stolte af at kunne præsentere vores eget brand. Som stor multibrand butik går vi efter et "full concept" hvor alle typer varer skal kunne leveres til vores kunder. Vi ønsker at levere det kunderne efterspørger og det har kun været muligt ved at kunne designe og producere det vi mangler og som ikke har været muligt at indkøbe fra andre. Det giver os også mulighed for at være helt med når bestemte styles er oppe i tiden.

Vi er også hurtige til at levere. Vi har ikke et tungt bagland som mange af de store modehuse, hvor processen tager 6-12 måneder fra idé til butik. Da vi er hurtigere til at producere, ofte kun 4-8 uger, kan vi præsentere det kommende modeudtryk meget hurtigere end mange andre brands. Vi gør det også til meget konkurrencedygtige priser uden fordyrende mellemled da vi ikke videresælger vores Chopin tøj.

Vores brand CHOPIN CHARLOTTENLUND kan nemlig kun fås hos os og du finder derfor ikke vores Chopin tøj på hvert gadehjørne eller hver en webshop.

I produktionen af Chopin tøj bruger vi oftest naturmaterialer som viskose og bomuld. Så vidt det er muligt forsøger vi at undgå de kunstige materialer dog med undtagelse af elasthan der er så populært. Vi er dog begyndt at sluse polyester ind i kollektionerne da de helt nye vævemetoder gør det muligt at "ånde" i polyester. Samtidig gør print sig absolut bedst i polyester med klarere farver samt langt bedre holdbarhed af farverne ved meget vask.

Vores populære basis serier
Vi har i mange år produceret vores populære toppeserier med stretch Sue, Sadie, Simi og Seda samt vores populære nederdel Sami skirt. Serierne er produceret i bomuld og elastan på nær Simi lace top som hovedsagligt er lavet af viskose.

Prøv en af vores serier og de kan ikke længere undværes i dit klædeskab. Vi sælger mange af serierne til favorable 2 stks priser. Her kan du se Chopin åbningstider.