Chopin Charlottenlund

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 32 ud af 161

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 32 ud af 161

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

CHOPIN CHARLOTTENLUND
Er også navnet på vores eget label. Vores brand med sammenavn er populært og det er blandt andet fordi designet er på forkant med moden. Vi har ikke et tungt bagland som mange af de store modehuse, hvor processen tager 6-9 måneder fra idé til butik. Da vi er hurtigere til at producere, ofte kun 4-6 uger, udkommer det kommende mode udtryk meget hurtigere end mange andres. Vi gør det også til meget konkurrencedygtige priser uden fordyrende mellemled da vi ikke videresælger vores brand engros. Vores brand CHOPIN CHARLOTTENLUND kan nemlig kun fås hos os og du finder derfor ikke vores brand på hvert gadehjørne eller hver en webshop.

I vores produktion bruger vi oftest naturmaterialer som viskose og bomuld. Så vidt det er muligt forsøger vi at undgå de kunstige materialer dog med undtagelse af elasthan der er så populært.

Vores populære basis serier
Vi har i mange år produceret vores populære toppeserier med stretch Sue, Sadie, Simi og Seda samt vores populære nederdel Sami skirt. Serierne er produceret i bomuld og elastan på nær Simi lace top som hovedsagligt er lavet af viskose. Prøv en af vores serier og de kan ikke længere undværes i dit klædeskab. Vi sælger mange af serierne til favorable 2 stks priser.