BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   BUTIKKEN HAR ÅBENT MED FRISKE FORÅRSNYHEDER

Blue Sportswear

Sortér efter
Buksemodel
  1. Skinny
Bukselængde
  1. 7/8 bukser

Tabel  Liste 

Sorter stigende

5 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

5 vare(r)

Blue Sportswear

Blue Sportswear er til kvinder og mottoet er at det altid skal være rart at have på, men Blue Sportswear er mere end det. Blue Sportswear er mode-sportstøj, der skal føles helt rigtigt - uanset om du er pilates eller ude at shoppe. Blue Sportswear er til den selvbevidste mode kvinde med en udadvendt sporty livsstil. Sportstøjet signalerer energi og attitude. Kvaliteten er i helt i top. Som navnet også lyder er stilen afslappet med et strejf af coolness der svinger fra yoga til fitness og til café.

Blue Sportswear skal til kvinden omfavne de glæder og fornøjelser der er fra sportens verden og samle den med modeverdenen med en stor gang finesse. Materialevalget er naturligt og uden kompromis. Silke, alpaca og bomuld er blevet valgt grundet slidstyrke og komfort. Materialet American pima bruges flittigt - et spin-off af den lange nålefiltede egyptiske bomuld, der sikrer en silkeblød overflade.

Blue Sportswear er et forholdsvist nyt sporty fashion brand til kvinder. Det er design til Skandinavisk stil i blanding af sport og mode. Mærket henvender sig til piger og kvinder. Sporty, elegance, klassisk med et tvist og altid sin helt egen. Blue Sportswear består af mange årlige kollektioner hvilket passer perfekt ind i Chopin koncept så der er nyt på hylderne året rundt i stedet for 2 gange om året.

Hver kollektion har stilsikre sporty items med perfekte silhuetter, fokus på deltaljer og altid en overkommelig pris. Denne sæsons kollektion tæller items med både grafisk og blomster print. Der er stort udvalg af sporty bukser med eller uden print. Konceptet passer perfekt ind i  kunderne i Charlottenlund der elsker at være sporty klædt. Altid klar til sport men samtidig være moderigtig.

Kvaliteten er mere end god. Den er perfekt og pasformen yderst komfortabel. Det betyder, at man kan bruge sit Blue Sportswear tøj gang på gang og sæson efter sæson. Mix og match som du ønsker, kun fantasien sætter grænser. Vær ikke bange for at blande farver eller print med print som f. eks Mos Mosh. I Blue Sportswear føler du dig tilpas og lækker som dig selv og i det tøj, du ifører dig.