BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Birkenstock

Tabel  Liste 

Sorter stigende

13 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

13 vare(r)

BIRKENSTOCK - DEN PERFEKTE SANDAL TIL KVINDER
I Chopin forhandler vi de originale Birkenstock sandaler. Hos Chopin lægger vi vægt på et stort udvalg af de originale luxsus Birkenstock modeller ikke at forveksle med de billige kopier man finder hos bl.a Netto og Bilka. Hos Chopin finder du kun de originale Arizona sandaler eller Madrid sandaler fra Birkenstock.

Birkenstock er et af de få skomærker, der har overlevet i mange årtier. Produkterne har vist sig at holde i mange år, fordi materialerne er gode, pasformen er fantastisk og designet tidløst. Virksomheden forsøger hele tiden at udvikle nye produkter og bliver derfor ved med at være relevante Produkterne skal gøres bedre og bedre, så der er en grund til at blive ved med at købe skoene. Birkenstock dame mærket har den fodformede fodseng som deres helt centrale produkt. Når man siger Birkenstock dame, kan man ikke lade vær med at sige fodformede sko.

Virksomheden har udviklet den helt specielle fodseng, der har revolutioneret markedet. Før Birkenstock dame udviklede produktet, var der ikke noget, der hed en fodseng. De har således opfundet både produktet og selve betegnelsen for det. Fodsengen er med til at give skoene en fremragende komfort. Birkenstock sandaler laves i de bedste produkter af den bedste kvalitet. Derfor kan man have skoene i mange år. Materialerne til skoene udvælges med stort omhug og med respekt for miljøet. Virksomheden der laver Birkenstock til kvinder stræber således efter at bruge så mange bæredygtige materialer som muligt. Der er høje kvalitetskrav for både produktionen af sandalerne og selve materialerne.

BIRKENSTOCK ARIZONA - TIL DE FØLSOMME FØDDER
De lækre fodformede Birkenstock Arizona sandaler henvender sig til alle typer af fødder. Alle mennesker vil få noget ud af at gå i sandalerne, da komforten er helt usædvanlig uanset hvilken form for fod man har. Birkenstock Arizona sandaler er ekstra gode til kvinder med følsomme fødder.

Ens fødder er sat sammen af forskellige dele – knogler, muskler, ledbånd og hud. Alle disse dele arbejder sammen. Hvis man har tendens til følsomme fødder, er det ekstra godt at vælge en Birkenstock Arizona sandal, der går ind og understøtter fodens naturlige arbejde. Birkenstock Arizona sandalerne er såkaldte ortopædiske sko, hvilket vil sige, at de kan gå ind og støtte foden og underbenet. Det er altså helt essentielt at vælge de rigtige sko, hvis man har følsomme fødder. Her vil Birkenstock til damer med deres model Arizona altid være et godt valg.

STORT UDVALG AF BIRKENSTOCK SANDALER TIL KVINDER
De tidsløse Birkenstock Arizona sandaler fås endvidere i et utal af forskellige farver og materialer. De forskellige modeller har også forskellige prisklasser, og det er derfor muligt at finde et par Birkenstock sandaler til kvinder til ethvert budget. Her på siden kan du et stort udvalg af de mere moderigtige og konservative sandal modeller, så du kan få tilsendt de helt rigtige sandaler. De mest populære modeller er Birkenstock Giseh og Birkenstock Arizona narrow.

Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder altid er tilfredse med både pris og kvalitet. Birkenstock sandalerne til damer er ideelle til at lave et stilet statement, og kan give dig et tilpas afslappet look. Samtidig vil du altid være med på moden, da dette mærke altid er et sikkert stilvalg. Du kan blandt andet bruge sandalerne til en fin sommerkjole, og på den måde nedtone dit look, hvis du går efter et mere afslappet sommerlook.

For at skåne dine ankler og knæ, er det ligeledes vigtigt med et par Birkenstock sandaler til kvinder, som giver dig den mest mulige støtte. Dette har mange tendens til at glemme i løbet af sommeren, da de ganske spontant vælger at tage et par tilfældige klipklapper på. Det er dog vigtigt at huske, at alle dine sko har indflydelse på dine led.

Birkenstock dame kan således også være et alternativ til klipklapper, da de er nemme og hurtige at tage på, og samtidig giver dig den nødvendige støtte. Sandalerne kan også med fordel benyttes til hyggelige gåture på stranden, når du skal nyde de lyse sommeraftener. Mange medbringer dem også på camping eller på storbyferier, hvor man ofte vandrer rundt for at opleve området eller byen. Et par Birkenstock sandaler til kvinder er derfor et køb, du sent vil glemme.