Den nye AW2018 kollektion fra Via Vai er allerede endnu mere populær end de tidligere og deres popularitetskurve synes at blive ved med at stige. Her i opstarten til efteråret synes det at være deres sneakers at være de mest populære.

Det er samtlige modellere der er populære og det er meget sjællendt at det forholder sig således. Til dem af jer der har til gode at have et par Via Vai sneakers eller Via Vai støvler er der kun en ting at sige...

Prøv Via Vai sko og se om de er noget for dig

Start med at prøve deres sneakers og senere i sæsonen et par at deres støvler. Det kan du nemlig gøre hos Via Vai. Mange falder for nogle smukke sneakers fra Via Vai. deres sneakers er nemlig meget behagelige og tilmed lavet af et meget lækkert materiale. I samme ombæring kan du vælge Via Vai sneakers med lidt hæl.

Designeren bag Via Vai shoes, Ruud Pessers, havde i flere år boet i Italien. Her havde han fået en stor passion for italienske design, og efter at have arbejde for et andet skofirma i nogle år, besluttede han sig for at skabe sit eget mærke.

Siden 1992 har mærket Via Vai således eksisteret, og der arbejdes stadig på at udviklet brandet. Visionen bag firmaet er, at alle kvinder skal kunne finde et par støvler, der matcher deres stil.

Her kan du se hele vores kollektion fra Via Vai.