Prepair har sluppet sine begynder-nerver og har starmmet sit greb om kunderne. Det var altså ikke kun de første kollektioner, at kunderne fik sine øjne op for ved dette nye brand.

Jeg må sige at kunderne i forretningen spørger til mærket når de kommer til mig for et nyt outfit. "Hvad med det der Prepair?" var sætningen her forleden, da jeg havde en kunde der sidst havde fået en superflot Prepair top med i posen.

Prepair startede ud med super flotte toppe til gode priser i spændet 400-600.- og disse toppe var den store styrke i kollektionerne. Men siden er Prepair blevet populær på sine bukser med stribe som bliver et kæmpehit dette efterår.

Det er selvfølgelig ikke kun Prepairs bukser med stribe der bliver et hit dette efterår men generelt bukser med stribe, men Prepair er kommet med en del styles der hitter så jeg anbefaler at du tager et lille kik på dem hvis du er til bukser med stribe.

Du kan se Prepair bukser med stribe her.

Prepair har denne sæson lavet størrelsen XXL og det har virelig været en populær beslutning. Prepair toppe blev også populære på grund at de print Prepair valgte i deres kollektioner.

Hvis du finder en style fra Prepair du kan lide så vent ikke med at købe den for så er den udsolgt og der kommer bare ikke flere. Prepair kommer med en ny kollektion hver anden måned så 2 månder efter er det en ny vare der ligger på hylden Altså hvis du opdagede den fra start ;)

Lidt fakta omkring Prepair

Prepair er et dansk mærke grundlagt af Lotte Moslund i 2013.
Som oven over skrevet kommer Prepair med hyppige kollektioner så ofte som hver anden måned. Prepair ønsker at inspirere de modbevidste kvinder ved at afspejle tidens trends.

Prepair skriver selv at hverdagens livsstil og de varierende trends er Prepairs inspiration. For Prepair handler det om at være "Prepair" ?? Filosofien om Prepairs brand er at skabe nye designs tilpasset den konstant skiftende mode.

Ja, jeg vil ikke skrive mere for der er ingen grænser for de mærkelige tekster disse modefirmaer kan fyre af og efter alle de år i branchen kan man efterhånden ikke lade være med at grine, men det ændre absolut ikke ved at Prepair er på vej frem og gør en hel del rigtig.

Jeg anbefaler absolut at du prøver en af Prepairs flotte toppe med print og samtidig tager et par af deres bukser med stribe på for jeg kan garantere at du bliver glad for dit nye outfitt.