Efteråret begynder så småt at nærme sig. I alt fald når det gælder modebranchen. Og hvad skal vi så gå med her i overgangsfasen som forhåbentlig bliver lang.

Tja, hvis du er en af dem der gik forgæves i sommersæsonen og ikke nåede at købe et par Philip Hog sneakers så har du muligheden nu. For den nye kollektion er allerede i fuldt gang med at blive leveret til os.

Jeg ved at mange af jer igen tænker at der er god tid, men lad mig advare jer igen. Skynd jer mens i kan for når der er udsolgt kommer der ikke flere.

Ikke lagervarer

Man tror fejlagtigt at man i modebranchen bare kan genbestille et produkt efter godt befindende, men det kan vi ikke. De sko der kommer hjem nu er allerede færdig produceret og fabrikkerne er allerede på nuværende tidspunkt begyndt at lægge produktionen om til foråret 2019 og de sko fra Philip Hog bestilte vi allerede tilbage i januar.

I dag produceres langt størsedelen på bestillinger der allerede er lavet hvor alle bestillinger har en deadline. Har vi bestilt 24stk af en Philip Hog sneakers så får vi kun de 24 stk...hvis vi er heldige.

Overproduktion stoppede ganske enkelt tilbage i 2007 hvor krisen kom. Siden da er der ingen der ligger med lager.

Så igen! Skynd dig mens din størrelse er der. Se alle de nye Philip Hog sko her.