Lee jeans kommer med nye modeller denne sæson og den ene hedder Emlyn jeans. Lee selv, beskriver den som en jeans med “moderne pasform” i straight, trimmede slanke ben og normal talje. Lee Emlyn er lavet i deres deluxe stretch (stræk i begge retninger) og har nedskalerede flatterende baglommer, som de selv betegner det! Vi er startet ud med at indkøbe Lee Emryn i følgende 2 vaske og en 3. på vej.

Lee Scarlett nu i high waist

Den 2. nye model, er at Lee Scarlett jeans nu laves med “high waist”. Lee Scarlett findes altså nu både med den normale “low waist” og nu også med “high waist” Begge modeller er stadig skinny fra lår til ankel. Her er vi ligeledes startet op med 2 vaske. Scarlett er vores mest populære model og vi fører derfor altid et stort udvalg af denne model som du finder i mange vaske og farver. Du kan se alle vores Scarlett skinny modeller online her.

Du kan Vælge mellem mere end 30 Lee jeans modeller både online og her i CHOPIN CHARLOTTENLUND. Begge steder giver vi altid 10% ekstra rabat hvis du køber 2 par bukser hos os så kik ind i butikken og se det store udvalg. Her kan du se alle Lee jeans.