Her i sæsonen AW 2019 kommer Mos Mosh nu også med en grundlæggende linie af beauty produkter.

Produkterne ligger i prisklassen 89-99kr. Du finder hele Mos Mosh beauty serie her og der er flere på vej.

Her finder du 3 forskellige dufte af Mos Mosh håndsæber til kun 89.-. Lækkert at have stående ved håndvasken.

 

Mos Mosh historie

I 2010 blev MOS MOSH født.

Den første kollektion var udelukkende fokuseret på jeans og bukser - god pasform, lavet af high-end
tekstiler og med en klar visuel signatur. Mos Mosh brand voksede hurtigt, og udvidede kollektionerne med rå og delikate toppe, robuste jakker og lækre skindprodukter.
Når det kommer til pasform, kvalitet og detaljer, stræber Mos Mosh efter at være de bedste på alle måder, og de går aldrig på kompromis; intet overlades nogensinde til tilfældighederne.

Det har været en fantastisk rejse for Mos Mosh. Kvinder over hele verden benytter nu dette omfavnede look og pasform på Mos Mosh jeans, og lige siden den første kollektion i 2010 har Mos Mosh omdømme vokset, og Mos Mosh er nu et etableret signaturmærke med fokus på luksus jeans og modeprodukter.

I dag leverer MOS MOSH nogle af Europas bedste modebutikker. Fremgangsmåden i design og forretning er international, og lige fra starten handler det stadig om lidenskab, kærlighed og hjerte i alt hvad Mos Mosh gør.

Passformen, det lille twist og kærligheden til de ting, Mos Mosh gør, er det, der gør dem enestående. Det gælder ikke kun angående Mos Mosh jeans, men gennem hele deres organisation. Mos Mosh mener det er vigtigt at lægge sit hjerte i alt hvad man gør.
Mos Mosh mener også, at man burde gøre det man er god til, og hvad man brænder for. Mos Mosh brænder for jeans og har viet deres liv til jeans med smagfulde detaljer.
I dag er Chopin Danmark største Mos Mosh forhandler. Hvis du bor i Gentofte, Charlottenlund er det selvsagt at du kommer i butikken, men bor du i området af København så anbefaler vi at du kommer og ser Mos Mosh fulde kollektioner for sæsonen AW 2019.