Mos Mosh bukser og jeans er populære. Se de seneste bukser fra Mos Mosh - Abbey zip pant.

Mos Mosh har lavet uendelig mange populære modeller efter hånden, blandt andet Naomi og Athena bare for at nævne nogen, og de har lavet Abbey pant tidligere men ikke denne Mos Mosh Abbey Zip pant som nu er kommet i 2 farver. Den ene i sort med rød piping i bunden og den anden i Navy med hvid piping i bunden.

Den blå kan du se her til højre.

Klassiske Blake Night suits og sporty Celeb Sport suits.

Mos Mosh’ populære kollektion Blake Night Suit og den sporty Celeb sport kommer også i nye farver her til spring 2018 kollektionen.

Mos Mosh har siden sin første kollektion i 2010 været kendt for sine jeans og klassiske suits og et klassisk suit fra Mos Mosh er et must have i enhver kvindes garderobe. Mos Mosh’ kollektion Blake Night Suit er nemlig en samling af fantastiske og klassiske suits til kvinder, der ønsker at tilføje et business-look til sit outfit.

De lækre Mos Mosh Blake Night suits fås i basisfarverne sort, navy, grå og har kunnet fås i sæsonfarverne rosa, bordeaux, army-grøn, og hvid. Her til spring 2018 kommer de også i farverne Peach og Indigo blue.

Kollektionen omfatter også nederdele og kjoler, der er designet med inspiration fra det klassiske business-miljø. Alle delene i Blake Night-kollektionen kan købes enkeltvis og det er derfor muligt at kombinere delene lige efter dine ønsker, eller kombinere de enkelte dele med for eksempel jeans eller flotte bluser fra Mos Mosh eller noget helt andet.

I efteråret har designerne bag Mos Mosh bevæget sig ud af en tangent i forhold til de klassiske suits og er blevet inspireret af det sporty udtryk, der er topmoderne lige nu. Derfor har de med den nye Celeb Sport kollektion skabt et perfekt miks af det klassiske suit og det sporty udtryk. Med den nye Celeb Sport kollektion er der altså tilføjet spændende detaljer, der giver et mere sporty udtryk, hvilket giver et mere afslappet og moderne look. Mos Mosh celeb sport fortsætter ind i spring 2018.

Et sporty suit som disse, er altså et must-have til enhver garderobe, hvis du ønsker at have pænt tøj på uden det bliver for klassisk i udtrykket. De sporty suits fra Celeb Sport kollektionen fås på nuværende tidspunkt i sort og kan, ligesom produkterne i Blake Night kollektionen, købes separat og kombineres på kryds og tværs.

Mos Mosh skaber tøj i fantastiske kvalitetsmaterialer.

Kvalitetmaterialer får tøjet til at se enormt luksuriøst ud. Og det er også luksuriøst! - men det er luksus i en prisklasse, hvor alle kan være med. Så hvis du står overfor en fornyelse af garderoben, så er vi hos Chopin rigtig glade for Mos Mosh’ kollektioner for de er absolut værd at undersøge nærmere.

Mos Mosh er garanti for god kvalitet og dermed er tøjet investeringer, der kan hænge i din garderobe langt ud i fremtiden. De lækre materialer og det stilrene design gør, at Mos Mosh er garanti for god kvalitet og da produkterne er tidløse og moderne, kan de frem igen og igen.

/Mette, Chopin Charlottenlund