Modebloggen skriver alt om mode med gode tips og idéer. Men de skriver ikke kun om modetøj, men om alt hvad der rører sig i tiden. Kort sagt mode.

De får det hele med. Det være sig nøgletal fra modebranchen og især mange gode og informative artikler om mode, livsstil, ferie, bolig og meget mere.

Vi anbefaler at du tager et kik på mode-bloggen.dk og læser en artikel eller 2. Du finder helt sikkert inspiration til et af de områder der interesserer dig.

Det er sjovt som små ting i vores hverdag kan være med til at sætte perspektiv på livet. For mig er det mode. Det rette modeprodukt på den rette tid.

Mode er blevet et element i mit univers. Og jeg nyder dagligt at se og føle på klæderne i min butik, som hver især minder mig om et væld af oplevelser, store og små, sjove og pinlige, dejlige og romantiske og enkelte blot lidt slørede!

Desværre synes jeg efterhånden at modebranchen er blevet for flosset i kanterne. Branchen bliver ødelagt totalt af IT nørders stastikker af onlineklik på de helt store webshops hvor indkøb af modevarer nærmest bliver valgt af stastikker og software. Hvad er der mest klik på. Vi kommer alle sammen til at gå i det samme på den måde.

Mange er blevet for ligeglade med hvad de går i og mode går efterhånden også mere op i at spare 10.- end gå efter det rigtige der passer til en og er moderne.

Her hjælper modemagasiner som mode-bloggen.dk hvor vi kan læse lidt om det hele før vi bestemmer os.