Så er vores senest modemagasin for sommeren 2019 udkommet. Er du ikke en af dem der allerede har modtaget et katalog, så kan du hente et gratis eksemplar i butikken eller se det online her på chopin.dk.

Du kan også se det online her; Chopin Fashion Magazine - summer 2019, eller du kan bestille et eksemplar her.

Alt hvad du ser i kataloget kan bestilles direkte online, men KUN så længe lager haves. Her på vores blog jeg benytte lejligheden til at forklare at varer altså kan blive udsolgt.

Meget få varer kan vi genbestille, men bemærk at vi bestiller ca. 85% af vores varer til produktion, ofte op til 9 mdr. før det leveres. Ved den bestilling skal vi bestille et bestemt antal og det er dette antal der kommer hjem. Man kan ikke bare bestiller 1 stk. mer. Sådan fungerer det at producere tøj altså ikke,... for når varen er ankommet i butikken, så er fabrikkerne allerede i gange med at producere varer til næste sæson.

Så selvom vi laver et katalog over en meget lille del af det der kommer hjem så bliver varer altså udsolgt og ofte meget hurtigt. Så forelsker du dig i et produkt så anbefaler jeg dig at handle hurtigt.

Du er meget velkommen til at kikke ind i butikken i Charlottenlund og hilse på os og i samme moment få et modemagasin til dig og din veninde.

...Udover at kunne se kataloget online kan du også downloade det ved at klikke på ikonet oppe i venstre hjørne af selve onlinekataloget. 

På onlinekataloget er der lagt links på stort set alle varer så det er bare at klikke på en vare i magasinet og du kommer direkte ind til varen her på chopin.dk, hvor du kan handle online. Er din størrelse ikke tilgængelig er den udsolgt.

Finder du en en vare i kataloget der endnu ikke er et link på er det fordi at varen end nu ikke er kommet hjem, men er på vej.

Har du spørgsmål til kataloget eller varerne, er du velkommen til at skrive til kundeservice@chopin.dk eller ringe til os i butikken på 39972900.

God fornøjelse!