Kalenderen siger snart april, og selvom varmen lader vente på sig, kan man tydeligt mærke, at lyset er ved at vende tilbage. Forhåbentlig venter et dejligt forår med lunt vejr og mange solskinstimer lige om hjørnet.

For mange er foråret et symbol på en ny begyndelse – det er her, vi sætter nye blomsterløg i jorden, gør rent i hjemmet og rydder ud i vintergarderoben.

Derfor synes vi også, at det er det helt rigtige tidspunkt at investere i nye lækre sager til både garderoben og hjemmet. Hvad vi har på, og hvad vi omgiver os med, er alt sammen med til at sætte tonen for vores dagligdag.

Så hvis du trænger til lidt ny og frisk inspiration, kan det være, at nogle af vores nyheder fra Mos Mosh og andre af vores populære mærker er lige det, du står og mangler.

Lækre forårsnyheder fra Mos Mosh

Mos Mosh er et brand, som vi er helt vilde med. Det skyldes selvfølgelig først og fremmest den succes Mos Mosh har i øjeblikket og så at det ikke er ufortjent. Det lidt rå og feminine look samt den ekstremt høje kvalitet, som man får for pengene er noget der tæller hos kunderne.

Samtidig er Mos Mosh specialiserede i jeans og bukser, som ellers kan være en udfordring for mange kvinder at finde. Det er jo præcis vores specialitet. Jeans er også perfekte til forårsvejret, da de er varme nok, samtidig med at de nemt kan matches med en fed t-shirt eller en fin top.

Som forhandlere af de mange lækre ting fra Mos Mosh har vi både et bredt udvalg af bukser og jeans samt mange af deres overdele, t-shirts og jakker.

Mange af tingene fås i fine og lyse farver, som er perfekte til dem, der gerne vil byde solen og de varmere dage velkommen. Hvis forårsgarderoben mangler lidt her og der, eller du bare har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, er vores mange fine forårsnyheder fra Mos Mosh i hvert fald værd at se nærmere på.

Boligen skal matche

Når man er i gang med at opdatere sin egen garderobe og skabe et helt nyt udtryk, kan man samtidig gøre noget godt og nyt for sin bolig.

I de mørke vinterdage bruger vi utroligt mange timer indendørs, og derfor kan det sagtens ske, at man bliver lidt træt af at se på de samme møbler og pynteting. Hvis man virkelig vil skabe forandring og ny inspiration i forbindelse med forårets kommen, kan lidt nye accessories til boligen gøre underværker.

Det giver også god mening i forlængelse af den store forårsrengøring, hvor man måske finder en eller flere ting, som man ikke synes passer i boligen længere. Som sagt har de ting, der omgiver os, stor betydning for vores humør og tanker.

Derfor skal man ikke undervurdere effekten af at investere i nye møbler, kunst eller noget helt tredje, der kan give et nyt udtryk i boligen. Når du kigger efter nye ting til boligen, er der samtidig mulighed for at opgradere dit hjem – fx ved hjælp af luftrensende planter eller et soveværelse, der er indrettet med fokus på bedre søvn. Hvis du mangler ideer til bedre og sundere indretning af boligen, er der heldigvis masser af bolig inspiration at finde.

Savner du et større udvalg? Køb i udlandet

At finde nye og fine ting til boligen kan være en spændende og sjov jagt – men det kan også være svært at finde lige det, man står og mangler.

I de danske butikker er der nemlig et begrænset udvalg af ting til boligen, og man kan godt komme til at føle, at man har set det hele før. Har man noget bestemt i tankerne til forårsboligen, har man ofte bedre chancer for at finde det helt rigtige i udenlandske butikker. Selvom det selvfølgelig er bedst at støtte de hjemlige og lokale butikker, kan det at handle udenlandsk gøre, at man finder lige netop det, man står og mangler.

Man skal dog også være opmærksom på, at man kan komme til at betale mere, når man handler i udlandet. Eksempelvis er det vigtigt, at man regner på de forskellige valutaer, hvis man handler i udenlandske boligbutikker. Man kan også risikere, at man skal betale told på de varer, som bliver sendt fra udlandet. Men finder du lige netop det, som du synes, at din forårsbolig trænger til, kan det i nogle tilfælde være det værd. Hvis du handler i udenlandske butikker, er det dog ofte en god idé at købe på europæiske eller amerikanske sider.

Køber man boligting på fx kinesiske sider, kan man risikere at blive skuffet over kvaliteten eller blive pålagt mange gebyrer, selvom det virker som den billigste løsning. Derfor er det vigtigt, at man holder hovedet koldt, hvis man beslutter sig for at købe boligting på udenlandske sider.