Så er 2. del af Chopin´s efterår- og vinter modemagasin udkommet.

Er du ikke en af dem der allerede har modtaget det kan det afhentes helt gratis i butikken. Du kan også se det online her; Chopin magazine - autumn 2018, eller du kan bestille et eksemplar her.

Kunne du tænke dig at bestille et rigtig eksemplar er der 3 muligheder. Du kan vælge blot at få det tilsendt gratis eller du kan få det tilsendt sammen med et Gavekort på kr. 100,00. For dette betaler du kun 35.-

Du kan også vælge at få et tilsendt sammen med en Goodie Bag til en værdi på over kr. 500,00. For dette betaler du kun kr. 75.

Få Tilbuddene her.

Du kan købe alt i magasinet direkte online eller du kan blot lade dig inspirere. Du er end nu mere velkommen til at kikke ind i butikken i Charlottenlund og hilse på os og i samme moment et modemagasin til dig og din veninde.

...Udover at kunne se det online kan du også downloade det ved at klikke på ikonet oppe i venstre hjørne af selve onlinekataloget. 

På onlinekataloget er der lagt links på stort set alle varer så det er bare at klikke på en vare i magasinet og du kommer direkte ind til varen her på chopin.dk, hvor du kan handle online.

Finder du en en vare i kataloget der endnu ikke er et link på er det fordi at varen end nu ikke er kommet hjem, men er på vej.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til kundeservice@chopin.dk.

God fornøjelse!