Til februar 2019 bliver Chopin 30år. Det er rigtig mange år i branchen. I en meget stor del af årene har vi været ret kræsne med farver her i Danmark. Åååh, alt skulle være sort så tøjet havde så lang levetid som muligt. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Efter så mange år i modebranchen er det fantastisk med noget mere forskellighed og det giver farver. Vi er derfor så glade for at farver endelig er blevet mere populære end sort og grå. Til dette passer Emily Van Den Bergh godt ind i folden.

Emily Van den Bergh er farver 

Hvis du er til tøj med farver på og elsker at skille dig ud, så prøv at kigge på det unikke tøj fra Emily Van Den Bergh! Nogle er til den minimalistiske, simple stil, hvor andre godt kan lide at skille sig ud fra mængden. Med dette brand blender du ikke bare ind, som en del af mængden.

Dette unikke modetøj er designet i materialer af høj kvalitet, som har en fantastisk god pasform. De er især kendt for deres bluser og toppe, som er dekoreret med smukke mønstre. Det kan være alt fra prikker til mønstre, der minder om deciderede kunstværker.

Selvom de designer efter livlige udtryk, så er det dog ikke alle tøjdelene, der er meget kraftige i farverne. Det er også muligt at finde tøj inden for dette mærke, som er lidt mere afdæmpede i farverne, men som stadig har det spændende Emily Van Den Bergh-look.

Modetips til sammensætning af tøj fra Emily Van Den Bergh

Når du køber tøj med så stærkt et udtryk og lækre farver som dette, skal du lige tænke lidt over tøjsammensætningen. Det er altid en god fingerregel at sige, at hvis din bluse eksempelvis er mønstret, så vælg nogle ensfarvede, simple bukser eller leggins dertil. Derved bliver øjet ikke forvirret, men blikket falder naturligt på den smukke top.

Toppene har et fint look, der både kan bruges til hverdag eller til en tur ud og spise. Sammensæt derfor en smuk top med dine yndlingsbukser og voila, så har du et fint outfit til at tage på, når du skal ud og spise Emily Van Den Bergh er derfor et modetøjsmærke til dig, der gerne vil have noget unikt tøj, og som samtidig ikke vil gå ned på kvalitet.