Vi byder velkommen til de populære Dolomite jakker Italienske Dolomite har egentlig udstyret bjergbestigere og andre ekstremsports- udøvere verden over i mange år.

Dolomite har faktisk over 100 års erfaring i at være det fortrukne valg for både professionelle samt helt almindelige forbrugere. Et tydeligt bevis på, at man ikke behøver at gå på kompromis, da Dolomite jakker på fineste vis kombinerer det praktiske med tidens trends!

Jo, Dolomite har altid været forbundet med højhøjts ekspeditioner og ambitiøse sportslige udfordringer. Eventyr for mænd, der bor omgivet af naturen, sammen med Dolomitterne som uadskillelige partnere for endeløs eventyr.

Ja. ægte historier om klatrere og bjergbestigere, men for os andre er Dolomite jakker bare kvalitet langt ud over det sædvanlige. Dolomite laver jakker og overtøj som overgangs overtøj og desideret vinter jakker som f. eks. Dolomite Dhaulagiri parka coat og Dolomite Ortisei jakke der er en 2 i 1 jakke som består af en aftagelig termojakke på indersiden og en flot vandafvisende jakke på ydersiden.

Dolomite dunjakke er superpopulære både som i kort og lang. Dolomite jakker er genkendelige på det lille logo indeholdende det italienske flag.

Mange synes at man ser større ud i en dunjakke, men det gør man ikke i en Dolomite jakke. De er skåret så de sidder helt rigtig selvom dunene fylder en del, hvilket man jo ikke kan undgå i sagens natur.

Vi er rigtig glade for at forhandle Dolomite jakker som passer rigtig godt ind i Chopin´s samlede kollektioner. Udvalget vil udvikle sig yderligere så se frem til et rigtigt stort udvalg i fremtiden. I kan se alle Dolomite jakke her.