Vi er meget stolte at blive kåret som Gazellevirksomhed af Børsen efter 30 år i branchen. Og efter disse 30år er vi i den senere tid begyndt at tænke på om en tilbagetrækning fra modebranchen er ved at nærme sig.

Men tankerne om en tilbagetrækningsplan røg ud i skraldespanden for vi blev sørme kåret som Gazellevirksomhed af Børsen. Noget vi er meget stolte midt i en tid hvor detailhandelen er kraftigt på retræten, det vrimler med konkurser og lukninger af modebutikker. Jo!  ..vi er meget stolte.

Det er selvfølgelig vores eget brand eller label Chopin Charlottenlund, der er den primære grund til vores succes. I den forbindelse er vi blevet interviewet af flere medier herunder branchebladet TØJ. Det kræver dog at man er i branchen og har et abonnement til branchebladet . Har man det kan man læse det her https://branchebladettoj.dk/brands/en-gazellevirksomheds-historie-chopin/".

Men hvad man KAN læse er et endnu mere uddybende interview på mode mediet mode-bloggen.dk som kan ses her https://www.mode-bloggen.dk/chopin-en-gazellevirksomhed/.

Har I spørgsmål til emnet er i velkommen til at skrive til os på chopin@chopin.dk.

/ Gitte