Første levering af vores eget Chopin Charlottenlund summer collection 2018 er lige kommet ind af døren. Kik ind i butikken og se kollektionen. Vi lover at tage rigtig godt i mod dig.

I Chopin vægter vi rådgivning højt, så tøv ikke med at spørge om hjælp og rådgivning når du er i butikken, og vi hjælper med glæde med at sammensætte vores modeprodukter, så vi rammer din stil og gerne med lidt præg. Vi skal jo også flytte os i retning med moden dog samtidig med at du kan finde dig selv i det.

Vi tager højde for din kropsbygning og hvilke styles der er på mode lige nu. Vi deler derfor også vores passion for eksklusivt tøj her på vores blog. Her kan du finde inspiration til tøj og forskellige sammensætninger, så du opnår helt unikke outfits til både hverdag og fest.

Her på bloggen, på Instagram og vores ugentlige nyhedsmail bliver løbende opdateret med nye trends, vejledning og specielt de nyheder der kommer ind af døren, så du altid kan holde dig opdateret. Hvis du kommer forbi vores hyggelige og flotte butik på Jægersborg Allé, vil du altid opleve en service der er helt i top.

Vi har kun veluddannede medarbejdere, som kan deres kram og har styr på de varer som de sælger. Derfor garanterer vi, at du altid vil få den rette rådgivning, når du er på jagt efter nyt tøj til gaderoben

Køb gerne online – men vi vil helst se dig i butikken

Både online og i butikken finder du et stort udvalg af tøj til kvinder udvalgt af os. Mangler du en flot og festlig kjole til sommerfesten, et stilet kontoroutfit eller blot lidt modetøj som du kan sætte tempoet helt ned i, så har vi tøj til enhver lejlighed.

På shoppen finder du vores udvalg af lækre brands, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet, samtidig med at vi tilbyder dig en skarp pris. Vores eget brand Chopin Charlottenlund har yderst fornuftige priser da vi springer et led over. Du kan nemlig kun få vores brand her i Chopin. Du kan se vores egen Chopin Charlottenlund kollektion her.

Når du handler i vores online shop, så får du altid tilbudt fri fragt, hvis du køber for over 499 kr. Chopin er det helt rigtige sted at finde modetøj online, fordi vi forhandler mange brands og produkter du ikke ser i enhver butik, og det er derfor noget helt unikt.

Det kan være skønt at shoppe hjemme fra sofaen, og derfor kan du med fordel shoppe i vores online shop, uden at du behøver bevæge dig uden for hjemmet. Onlinehandel har mange fordele forbundet med sig, men er du mere til at føle på varen og mærke kvaliteten af stoffet eller se den på i spejlet før du handler, så er butikken Chopin der ligger på Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund også lige stedet for dig.

Vi vil i alt fald helst se dig i butikken hvis du har den mulighed. Vi kan nu bedst lide den personllge kontakt og muligheden for at give dig optimal hjælp. Specielt bukser og jeans handler man bedst i en en fysisk butik.