Så er vores seneste modemagasin for efterår og vinter 2019 udkommet. Vi uddeler ikke længere vores modemagasin som adresseløs forsendelse af hensyn til miljøet. I stedet kan du skrive dig op og bestille et eksemplar her.

Du kan også se det online her; Chopin Fashion Magazine - autumn & winter 2019.

Næsten alt hvad du ser i magasinet kan du bestille online her på chopin.dk, men KUN så længe lager haves.

Jeg vil sædvanen tro her forklare, at varer altså bliver udsolgt, da der i stigende grad skældes ud over en vare eller størrelse er udsolgt.

Meget få varer kan vi genbestille, og selvom vi laver et modemagasin over en meget lille del af det der kommer hjem så bliver varer altså udsolgt og ofte meget hurtigt. Så forelsker du dig i et produkt så anbefaler jeg dig at handle hurtigt.

Du er meget velkommen til at kikke ind i butikken i Charlottenlund og hilse på os og i samme moment få et modemagasin til dig og din veninde.

...Udover at kunne se kataloget online kan du også downloade det ved at klikke på ikonet oppe i venstre hjørne af selve onlinekataloget. 

På onlinekataloget er der lagt links på stort set alle varer så det er bare at klikke på en vare i magasinet og du kommer direkte ind til varen her på chopin.dk, hvor du kan handle online. Er din størrelse ikke tilgængelig er den udsolgt.

Finder du en en vare i magasinet der endnu ikke er et link på er det fordi at varen end nu ikke er kommet hjem, men er på vej. Modemagasinet er for hele efterår og vinter og en del kommer først hjem senere.

Har du spørgsmål til kataloget eller varerne, er du velkommen til at skrive til kundeservice@chopin.dk eller ringe til os i butikken på 39972900.

God fornøjelse!